Tribuna
Horoscop 14.10.2020
Horoscop 14.10.2020

 

BERBEC

Trebuie să recâştigi iniţiativa. Eşti în formă, ai energia şi rapiditatea ta caracteristice, dar trebuie să eviţi excesele, în special nu te enerva, nu te consuma din lucruri de nimic!

TAUR

Dedică ziua lucrurilor obişnuite, cotidiene, de rutină. Nu găseşti mărgăritare la fiecare pas, aşteaptă momentul şi oportunitatea care te avantajează. Astăzi, ceva mai multă diplomaţie.

GEMENI

Comunicarea este punctul tău forte, dar astăzi nu trebuie sa insişti prea mult cu aceasta abilitate. Non multa, sed multum! Insistă, repetă, ceea ce te poate duce pe drumul intereselor tale!

RAC

O atitudine iscusită de genul „toţi o să avem de câştigat” este mai recomandabilă în această zi. Cu Venus în zodie începi să te gândeşti din ce în ce mai des la cineva care te interesează!

LEU

Conjunctura favorizează nativii care activează în media, comerţ, transporturi, educaţie şi turism. Ai dori să obţii „ceva” de la „cineva”!  Fii calm şi prudent şi nu uita să fii politicos!

FECIOARĂ

Astăzi eşti bine-dispus şi ai o mare putere de muncă, dar te apasă grijile legate de familie. Tot azi poţi primi un răspuns favorabil pentru una dintre problemele la care te gândeşti mult.

BALANŢĂ

Astăzi ai un debit verbal prea mare. Fii clar şi concis şi dă atenţia respectivă detaliilor. Răbdarea poate să-ţi aducă realizări şi succese mai mari decât te aşteptai! Nu pleca la drum lung!

SCORPION

Investeşte în relaţiile umane, sociale, pentru că pot aduce apreciere. Poţi face un serviciu unui apropiat, cuiva din jurul tău, care îţi va deveni recunoscător. Să nu te aştepţi la altceva!

SĂGETĂTOR

Astăzi poţi să eviţi unele momente dificile. Nu te repezi, nu întrerupe persoana cu care vorbeşti. Stai în defensivă şi nu te apuca să emiţi judecăţi de valoare. Nu este acum timpul lor!

CAPRICORN

Nu-ţi pierde timpul cu persoane care te plictisesc îngrozitor şi îţi devorează timpul. Sigur, dacă nu este şeful tău! “Ceaţa” pare a se risipi în jur şi vezi mai bine drumul tău de urmat.

VĂRSĂTOR

Ai o mare nevoie de aprobare şi de sprijinul celor din jur. Poate unde eşti puţin nesigur şi nehotărât. Caută un sfat bun la seniorii care sunt dispuşi să te ajute! Ei nu au nimic de pierdut!

PEŞTI

Configuraţia astrologica iţi indică o posibilă întâlnire neaşteptată, dar care îţi este folositoare, mai ales prin noutaţile pe care poţi să le afli!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia