Tribuna
Horoscop 14.08.2019
Horoscop 14.08.2019

Berbec

Astăzi, ar fi potrivit să acorzi timp meditaţiei şi relaxării dar te poţi folosi, mai ales în prima jumătate a zilei, şi de capacitatea ta intuitivă pentru a găsi soluţii la unele chestiuni financiare. După orele amiezei, energia ta va fi pe un trend ascendent, neîncetând să-i surprinzi în mod plăcut pe cei din jur cu pofta ta de viaţă şi cu manifestările înflăcărate de afecţiune.

 

Taur

Activităţile ce au un scop caritabil dar şi acordarea de ajutor unui prieten bun pot da un sens zilei de astăzi, cu condiţia să nu încerci să stabileşti planuri prea exacte de viitor. Permite-ţi o zi mai lejeră, inclusiv din punct de vedere fizic şi pune accent pe relaţiile cu cei din familie.

 

Gemeni

Dacă o bună parte din zi poţi simţi că nu e prea uşor să menţii o direcţie clară a carierei tale, o dată cu schimbarea de vibraţie a Lunii, încrederea şi buna dispoziţie revin la normal. Astfel, în ultima parte a zilei, ai ocazia să atragi priviri admirative în cercurile sociale în care activezi vizavi de felul cum alegi să porţi o discuţie sau prin modul optimist de a vedea viitorul.

 

Rac

Ziua de astăzi o vei petrece cu gândul mai mult la vacanţă sau măcar încercând să evadezi cumva din ritmul cotidian, chiar şi cu ajutorul unei lecturi captivante. Însă după orele amiezei îţi poţi concentra din nou forţele pentru a găsi adepţi la planurile tale şi a pune la punct diverse strategii care au ca scop îmbunătăţirea veniturilor, deci ai grijă să-ţi dozezi înţelept energia.

 

Leu

Energiile acestei zile sunt schimbătoare dar ai suficientă putere să te mobilizezi pentru a trece, mai ales în prima jumătate a zilei, peste câteva momente de anxietăţi sau emoţii mai greu de gestionat. Îţi vei putea manifesta nestingherit dorinţa de a străluci şi de a capta atenţia celor din jur alegând să ieşi mai mult în societate şi căutând să întâlneşti oameni cât mai interesanţi.

 

Fecioara

Înclinaţia către o dispoziţie romantică dar şi neclarităţile de ordin emoţional pot caracteriza astăzi relaţiile tale parteneriale, de aceea nu te grăbi să tragi concluzii. Capacitatea ta intuitivă ar trebui să-ţi fie un aliat de nădejde, mai ales în chestiuni amoroase dar şi în cele legate de domeniul afacerilor, care din diverse motive rămân ascunse de ochii celorlalţi.

 

Balanţă

Rutina zilnică nu pare să-ţi fie astăzi pe plac, abordând relaţiile cu colegii dar şi responsabilităţile într-o manieră idealistă. Dacă ai ocazia, încearcă să te relaxezi, beneficiind de remediile unor băi sau de orice contact terapeutic cu apă. În partea a doua a zilei, poţi miza cu încredere pe susţinerea planurilor tale ambiţioase din partea unei persoane importante.

 

Scorpion

Deşi nu vei duce lipsă de inspiraţie, demersurile creative sunt mai dificil de concretizat astăzi, de aceea ar fi recomandat să-ţi păstrezi ideile pentru ocazii favorabile. După amiază, o dată cu schimbarea de vibraţie a Lunii, revine şi atenţia ta către locul de muncă dar mai ales către sectorul carierei.

 

Săgetător

Mai retras către zona ta de confort şi eventual înconjurat de cei din familie, astăzi ar fi indicat să nu-ţi risipeşti energia în prea multe direcţii pentru că vei avea din plin nevoie de această în cel de al doilea interval al zilei, când poţi să pleci într-o mult aşteptata vacanţă.

 

Capricorn

Discuţiile care par să nu ducă la vreun rezultat concret dar şi scurtele deplasări pe care vei fi nevoit să le onorezi te vor face să-ţi doreşti mai mult compania familiei şi liniştea propriului cămin. Astfel, odată adunaţi, poţi prelua iniţiativa şi mobiliza pe toată lumea să găsiţi o soluţie la o chestiune care ţine de o moştenire sau de alte bunuri pe care le ai în comun cu familia.

 

Vărsător

Deciziile care privesc finanţele, ar fi recomandat să le laşi pentru o altă zi, astăzi fiind predispus să te laşi influenţat de emoţii şi să nu evaluezi în mod realist situaţiile. Dacă vrei să cucereşti persoana iubită, profită de energia pozitivă din a două parte a zilei pentru a-i da întâlnire şi a-ţi folosi tot arsenalul verbal de seducţie, convingând-o de sentimentele tale înflăcărate.

 

Peşti

Starea de visare ce caracterizează o bună parte din zi precum şi dorinţa de a fi doar cu gândurile tale nu-ţi sunt tocmai străine, dar e important să-ţi refaci forţele pentru a te ocupa inclusiv de aspectele practice ale existenţei care sunt legate de găsirea unor surse de venit, posibil dintr-o activitate de tip artistic.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia