Tribuna
Horoscop 14.06.2018
Horoscop 14.06.2018

Berbec

Partenerul de viaţă vă reproşează că neglijaţi problemele familiei. Încercaţi să detensionaţi atmosfera, cu puţin tact! Spre seară, aflaţi că o afacere în care aţi investit mult începe să meargă.

 

Taur

Este posibil ca persoana iubită să vă înţeleagă greşit dorinţa de libertate. Vă sfătuim să vă exprimaţi clar, ca să evitaţi un scandal.  Chiar dacă prietenii insistă să petreceţi dupa-amiaza cu ei, vă sfătuim să nu acceptaţi.

 

Gemeni

Este o zi bună pentru a pregăti planuri de afaceri. Aveţi şanse mari să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. După-amiaza s-ar putea să întârziaţi puţin cu prietenii, ceea ce poate duce la discuţii în familie.

 

Rac

Dacă reuşiţi să vă temperaţi spiritul critic, astăzi puteţi avea succes pe plan financiar. Vă recomandăm să aveţi răbdare cu prietenii şi cu partenerul de viaţă, ca să nu ajungeţi la certuri.

Leu

Aveţi tendinţa să fiţi impulsiv şi riscaţi să îi jigniţi pe cei din jur. Vă sfătuim să nu vă enervaţi, pentru că puteţi avea probleme cu sănătatea. După-amiază primiţi o sumă mare de bani dintr-o colaborare.

Fecioară

Sunteţi tulburat de sentimente contradictorii. Vă sfatuim să fiţi mai prudent în afirmaţii. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu terminaţi niciuna!

Balanţă

Puteţi avea mari satisfacţii financiare cu prilejul unei călătorii. Este posibil să cunoaşteţi o persoană mai în vârstă, care vă propune o afacere. 

Scorpion

Se pare că amanaţi plecarea în concediu, din cauza unor mici probleme de sănătate. Pe plan sentimental, treceţi printr-o perioadă favorabilă şi vă înţelegeţi excelent cu partenerul de viaţă.

Săgetător

Astăzi nu este indicat să semnaţi documente oficiale sau să vă ocupaţi de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră.

Capricorn

Dimineaţa aveţi parte de câteva momente mai încordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri. Reuşiţi să lămuriţi repede neînţelegerea.

Vărsător

Sunteţi indispus din cauză că vi se anulează o delegaţie. Nu este cazul să vă faceţi griji, este doar o amânare şi nimic mai mult. Ar fi bine să vă ocupaţi de problemele financiare.

Peşti

Apar neînţelegeri în relaţia cu un partener de afaceri. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să găsiţi o soluţie de compromis! Pentru a depăşi momentele tensionate de azi, trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia