Tribuna
Jidvei
Horoscop
Horoscop

Berbec
Vă recomandăm să fiţi foarte prudent în tot ce faceţi şi în discuţiile cu prietenii. Aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiaza, o rudă apropiată s-ar putea să vă dea o importantă sumă de bani.

Taur
Se pare că nu sunteţi într-o formă prea bună. Nu vă asumaţi noi responsabilităţi, pentru că riscaţi să vă irosiţi energia! Sunteţi predispus la stări depresive şi accidente vasculare.

Gemeni
Se anunţă o zi tensionată. Nu este exclus să aveţi divergenţe cu partenerul de viaţă, pornind de la o investiţie importantă. Stăpâniţi-vă impulsivitatea!

Rac
Dimineaţa sunteţi tentat să vă ocupaţi de mai multe probleme în acelaşi timp. Din cauza nerăbdării, riscaţi să vă enervaţi şi să nu mai aveţi niciun spor. Vă sfătuim să vă ocupaţi mai mult de activităţile casnice, ca să evitaţi un scandal.

Leu
Sunteţi indispus pentru că nu reusiţi să terminaţi la timp ceea ce v-aţi planificat. Starea de nervozitate vă poate pune într-o situaţie neplăcută faţă de prieteni şi de persoana iubită.

Fecioară
Sunteţi decis să faceţi ceva folositor în casă, dar, dacă nu aveţi un plan de actiune bine definit, ar fi mai bine să amânaţi. Vă sfătuim să vă consultaţi cu partenerul de viaţă, mai ales dacă aveţi invitaţi.

Balanţă
Este posibil să aveţi un sentiment de nemulţumire şi o tendinţă accentuată de a vă contrazice cu oricine. Nu riscaţi glume îndrăzneţe pe seama celor din jur! Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei şi partenerului de viaţă.

Scorpion
Traversaţi o perioadă mai dificilă, în care vă preocupă mult situaţia financiară. Reuşiţi, totuşi, să vă păstraţi optimismul. Răbdarea vă este răsplătită în cursul după-amiezii, când primiţi o sumă de bani la care nu vă aşteptaţi.

Săgetător
Sunteţi optimist şi aveţi şanse de reuşită pe toate planurile. Relaţiile cu colaboratorii decurg foarte bine. Reusiţi să faceţi rost de bani pentru a rezolva o problemă a partenerului de viaţă.

Capricorn
Dimineaţa, sunteţi stresat de o problemă de afaceri. Va trebui să alergaţi în stânga şi-n dreapta ca să o rezolvaţi, dar eforturile vă vor fi răsplătite. Nu neglijaţi relaţiile sentimentale! Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult.

Vărsător
Deşi nu prea vă mai rămâne timp liber, ambiţia de a termina ce aţi început nu poate să vă aducă decât câştiguri. Totuşi, ar fi bine să vă organizaţi în aşa fel încât să nu neglijaţi nici familia şi nici relaţiile cu cei apropiaţi.

Peşti
După o perioadă nefavorabilă pe plan social şi sentimental, situaţia se schimbă complet. Bucuraţi-vă şi nu vă mai puneţi atâtea întrebări! Spre seară, aflaţi că s-ar putea să plecaţi într-o călătorie în interes de familie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia