Continental
Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Este o zi bună pentru studiu, mai ales în domenii creative, precum şi pentru călătorii şi comunicare. S-ar putea să traversaţi o perioadă dificilă pe plan financiar, dar perseverenţa şi optimismul vă ajută să o depăşiţi mai uşor.

Taur
S-ar putea ca înclinaţiile artistice şi dorinţa de a studia mai mult să vă aducă mari satisfacţii, însă riscaţi să îi neglijaţi pe cei dragi. Aveţi ocazia să rezolvaţi câteva probleme ale căminului. Vă puteţi baza pe sfaturile şi sprijinul familiei.
 
Gemeni
Este o zi bună din toate punctele de vedere. Probabil că vă simţiţi în stare să depăşiţi orice dificultate. Aveţi ocazia să vă afirmaţi talentul artistic şi să vă bucuraţi de aprecierile sincere ale celor din jur.

Rac
În prima parte a zilei aveţi posibilitatea să vă afirmaţi pe plan artistic şi intelectual. Este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă care v-ar putea fi de ajutor în viitor, mai ales pe plan creativ.

Leu
În prima parte a zilei, s-ar putea să fiţi dezamăgit din cauza că trebuie să renunţaţi la o călătorie în interes personal, pe care aţi aşteptat-o cu nerăbdare. Este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană interesantă care vă propune o colaborare într-un domeniu creativ.
 
Fecioară
Azi vă bucuraţi de o creativitate sporită iar ideile dumneavoaatră originale sunt bine primite de anturaj. Nu este o zi bună pentru a lua hotărâri importante în privinţa banilor.

Balanţă
În cursul dimineţii, este posibil să primiţi un cadou care vă face o plăcere deosebită. Aveţi o capacitate de comunicare excelentă şi vă descurcaţi foarte bine în societate. După-amiază sunt şanse să rezolvaţi o problemă legată de cămin.
 
Scorpion
Puteţi să vă asumaţi noi responsabilităţi sau să începeţi un proiect nou. Este o zi favorabilă activităţilor artistice. Seriozitatea şi farmecul personal vă ajută să străluciţi în societate.

Săgetător
Deşi se pare că sunteţi foarte preocupat de probleme personale, vă recomandăm să vă rezervaţi timp şi pentru relaxare. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

Capricorn
Sunt şanse mari să se petreacă schimbări favorabile în mai multe domenii care vă oferă mari satisfacţii. Puteţi avea succes pe plan artistic şi social, datorită personalităţii puternice şi activităţii intelectuale susţinute.

Vărsător
Dacă se pare că aveţi o agendă plină cu probleme de rezolvat, ar fi bine să vă menajaţi sănătatea. Încercaţi să vă odihniţi mai mult. După-amiază sunteţi tentat să cheltuiţi cam mult. Fiţi atent pe ce daţi banii!

Peşti
În prima parte a zilei, contextul astral este favorabil activităţior creative. S-ar putea să aveţi ocazia să vă împliniţi o dorinţă secretă. Sunt şanse să petreceţi seara într-un mediu deosebit.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia