Tribuna
PNL
Horoscop
Horoscop

Berbec
Energia şi perseverenţa vă ajută să finalizaţi un proiect început cu mai mult timp în urmă. În prima parte a zilei, un prieten v-ar putea propune o colaborare avantajoasă, care vă va aduce satisfacţii materiale nesperate.

Taur
Se pare că vă simţiţi în formă şi faceţi planuri îndrăzneţe de viitor. Este un moment prielnic pentru investiţii pe termen lung, pentru a începe noi proiecte şi pentru călătorii în interes personal.

Gemeni
Sunteţi plin de elan şi aveţi iniţiative inspirate. Puteţi avea mari satisfacţii în plan profesional şi în activităţile intelectuale, cu condiţia să daţi dovadă de perseverenţă. În plan sentimental este de asteptat să nu întâmpinaţi probleme deosebite.

Rac
În prima parte a zilei s-ar putea să faceţi o scurtă călătorie în care să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. Sunteţi foarte încrezător în capacităţiledumneavoastră şi aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe riscuri.

Leu
Sunteţi plin de energie şi aveţi posibilitatea să finalizaţi o lucrare începută cu mai mult timp în urmă. Nu pierdeţi ocazia! Vă sfătuim să cheltuiţi cu măsură şi să aveţi în vedere şi dorinţele partenerului de viaţă.

Fecioară
Începeţi ziua plin de energie şi aveţi şanse mari de reuşită în tot ce v-aşi propus pentru azi. Ar trebui să nu întâmpinaţi niciun fel de probleme de comunicare. Este posibil să aflaţi că va trebui să plecaţi într-o călătorie de afaceri.

Balanţă
  Muncă multă, astăzi, prin aglomerarea lucrurilor de făcut. Dar, o seară plăcută cu cei dragi, la cină, cu planuri şi proiecte de viitor, cu siguranţă despre vacanţa de Crăciun şi Anul Nou.Profita de configuraţia cosmică favorabilă si regăseşte-ţi echilibrul interior.

Scorpion  
O oarecare presiune, din partea familiei, sau a prietenilor, a celor dragi şi apropiaţi. Poţi să le faci pe plac! De fapt ştii foarte bine ce-i de făcut, trebuie doar să aştepţi momentul!Astazi evita schimbarile bruste de program şi mai ales nu lăsa anturajul să aibă iniţiative păguboase.
 
Săgetător  
Te simţi în formă bună, cu sufletul vindecat şi cu poftă de viaţă. Astăzi realizezi că au trecut şocurile şi trăirile intense, acum e loc de activitate normală şi puţină reflecţie. Nu te apuca să faci economii nefireşti, pentru că tot tu o să suferi. Raţiunea şi echilibrul au fost întodeauna cea mai bună politica economică. Succese, din nou neaşteptate, pentru că vin târziu, când nu te mai aşteptai, în carieră sau în familie.

Capricorn 
Azi eşti avantajat în ceea ce priveşte relaţiile umane. Pluton bine aspectat din zodie îţi măreşte capacitatea de efort, fie că e vorba de probleme de serviciu, fie de relaţii sentimentale. Dragostea este pozitiv influenţată, la fel şi charisma proprie a nativilor din zodie.

Vărsător
Liberul arbitru este astăzi stăpânul destinului tău! În general, viaţa noastră este compusă din suma alegerilor şi deciziilor noastre! Stelele indică, nu obligă, se spunea în antichitate! O serie de evenimente te vor obliga la o analiză  aprofundată.

Peşti 
Te simţi tare şi gata de fapte mari! Din nou visezi tărâmuri exotice, însorite şi călduroase. Trebuie să ştii că pe acolo nu sunt numai maimuţe nudiste ci şi crocodili, rechini şi scorpioni! Până la urmă iei o hotărâre, dar vei constata că te-ai grăbit, ca întotdeauna.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia