Tribuna
Horoscop 12.09.2019
Horoscop 12.09.2019

Berbec

Vă simţiţi în formă şi aveţi mari şanse de reuşită pe toate planurile. Aveţi tendinţa să fiţi capricios, ceea ce poate determina o răcire a relaţiilor cu persoana iubită. Nu vă grăbiţi să vorbiţi şi să acţionaţi!

 

Taur

reuşiţi să vă faceţi remarcat în societate. Farmecul personal vă ajută să încheiaţi afaceri profitabile pe termen lung. Vă sfătuim să nu fiţi cusurgiu cu partenerul de viaţă, pentru că riscaţi să vă certaţi. Evitaţi speculaţiile financiare!

 

Gemeni

Astăzi aveţi o creativitate ieşită din comun. Încercaţi să o folosiţi la serviciu şi în afaceri! Vă recomandăm să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune dacă nu îi faceţi reproşuri nemeritate persoanei iubite.

 

Rac

S-ar putea să aveţi dificultăţi pe plan sentimental şi financiar. Nu vă enervaţi! Aveţi şanse să o scoateţi la capăt, dacă reuşiţi să vă păstraţi calmul. Vă sfătuim să ascultaţi sfaturile prietenilor apropiaţi.

 

Leu

Dimineaţa survin evenimente neprevăzute care pot să vă dea peste cap toate planurile. S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să fiţi mai înţelegător.

 

Fecioară

Dimineaţa nu sunteţi prea comunicativ, motiv pentru care relaţiile sociale pot avea de suferit. Nu este recomandail să începeţi activităţi sau colaborări noi, chiar dacă primiţi oferte tentante. Pe plan sentimental, traversaţi o perioadă foarte bună.

 

Balanţă

Se anunţă o zi foarte bună, cu realizări importante pe plan social şi material. Profitaţi de şansele care vi se oferă, dar nu forţaţi lucrurile! Aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Vă sfătuim să nu ezitaţi, pentru că puteţi întâlni o persoană de la care aflaţi lucruri importante cu privire la o afacere.

 

Scorpion

Astăzi pot avea loc evenimente deosebite, care vă schimbă viaţa în bine. Dimineaţa munciţi serios şi reuşiţi să vă afirmaţi pe plan social şi profesional. Spre seară, luaţi o decizie importantă într-o problemă sentimentală.

 

Săgetător

Aveţi un succes deosebit într-o călătorie de afaceri. Vă sfătuim să fiţi îngăduitor cu cei care vă însoţesc. După-amiaza reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Nu fiţi îngrijorat din cauza situaţiei financiare! Banii vor apărea la momentul oportun.

 

Capricorn

Dimineaţa s-ar putea să fiţi iritat. Nu este exclus să fiţi nedelicat cu persoana iubită şi să declanşaţi o ceartă. Vă sfătuim să evitaţi afacerile şi întâlnirile cu prietenii. O persoană mai în vârstă vă apreciază decizia de a vă îngriji sănătatea.

 

Vărsător

La serviciu munciţi cu atâta entuziasm încât reuşiţi să atrageţi invidia colegilor. Faptul că acordaţi o mare importanţă carierei poate duce la discuţii cu persoana iubită. Vă sfătuim să fiţi mai înţelegător cu partenerul de viaţă.

 

Peşti

Dorinţa de câştiguri materiale vă face să neglijaţi relaţiile sentimentale. Nu este exclus chiar să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să nu luaţi decizii pripite. Căutaţi un compromis între planul financiar şi cel sentimental! Spre seară, este posibil să mergeţi într-o vizită la rude.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia