Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Plecaţi într-o călătorie în in­teres familial, care s-ar pu­tea să nu decurgă aşa cum aţi do­rit. Nu-i reproşaţi nimic par­te­ne­rului de viaţă! Este posibil să primiţi o sumă mare de bani, care vă redă buna dispoziţie.

Taur
În prima parte a zilei sunteţi irascibil din cauza proble­melor de serviciu. După-amiază vă simţiţi bine împreu­nă cu prietenii care vă vin în vizită. S-ar putea să plănuiţi o excursie.

Gemeni
S-ar putea să aveţi de ales între stresul unei afaceri noi, îm­preună cu un prieten, şi si­gu­ranţa locului de muncă. Vă sfă­tuim să nu vă grăbiţi. Con­sultaţi-vă cu o persoană mai în vârstă, cu experienţă în domeniu!

Rac
De dimineaţă sunteţi nervos pe partenerul de viaţă, pentru că a cheltuit prea mult. Puteţi să evitaţi o ceartă cu persoana iubită dacă renunţaţi să mai fiţi încăpăţânat. S-ar putea să aflaţi că aţi primit o moştenire.

Leu
De dimineaţă vă pune pe gânduri o veste neplăcută, le­gată de relaţiile sentimen­tale. Vă sfătuim să fiţi prudent. Nu fa­ceţi persoanei iubite promi­siuni pe care nu le puteţi res­pecta!

Fecioară
În cursul dimineţii aflaţi că trebuie să plecaţi într-o dele­gaţie. Partenerul de viaţă  este foarte nemulţumit, pentru că spera să fiţi împreună. Vă sfa­tuim să vă păstraţi calmul.

Balanţă
Este posibil să aveţi pro­bleme cu banii, motiv pentru care nu vă simţiţi în largul dumneavoastră la o petre­cere. Încercaţi să vă păstraţi echilibrul şi să nu exageraţi!

Scorpion
S-ar putea să vă certaţi cu persoana iubită, pentru că vreţi să renunţaţi la o excursie. Se pare că astăzi nu aveţi suc­ces nici în afaceri. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să vă limitaţi la activităţi de rutină.

Săgetător
S-ar putea să fiţi nemulţumit din cauza unor schimbări ne­aşteptate la locul de muncă. Încercaţi să vă calmaţi! Vă sfătuim să nu ridicaţi tonul în discuţiile cu o persoană mai în vârstă.

Capricorn
S-ar putea ca partenerul de viaţă  să vă reproşeze că negli­jaţi familia, pentru că vă im­pli­caţi în prea multe activităţi. Sun­teţi pus în faţa unei decizii dificile. Riscaţi o ceartă se­rioasă cu partenerul de viaţă.

Vărsător
Sunteţi inventiv şi ambiţios, atuuri pe care le puteţi folosi în activitatea profesională şi în afaceri. Astăzi puteţi avea suc­ces în tot ce faceţi. Vă sfătuim să tineţi cont de părerile unui prieten apropiat.

Peşti
După-amia­ză s-ar putea să aveţi o neînţe­legere cu parte­nerul de viaţă, din cauza pro­blemelor financiare şi a păre­rilor diferite despre o călătorie în care urmează să plecaţi împreună.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA