Tribuna
Horoscop 11.12.2023
Horoscop 11.12.2023

 

Berbec

În cursul dimineţii luaţi o hotărâre, în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. Un prieten vă solicită sprijinul într-o problemă de sănătate şi ar fi bine să acceptaţi fără nicio ezitare. În partea a doua a zilei vă ocupaţi de o problemă financiară.

 

Taur

Sunteţi anunţat că mâine veţi pleca într-o călătorie în interes de serviciu. Această veste vă cam încurcă planurile, dar puteţi fi optimist: călătoria vă determină schimbări benefice în relaţiile sentimentale. Evitaţi discuţiile în contradictoriu provocate de o femeie!

 

Gemeni

Puteţi aborda probleme importante din domeniul afacerilor şi sunteţi capabil să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Aveţi ocazia să rezolvaţi probleme financiare. Comunicarea cu prietenii şi cu partenerul de viaţă este foarte bună. Aveţi grijă să nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le puteţi respecta!

 

Rac

Sunteţi foarte activ şi sociabil, ceea ce favorizează relaţiile de colaborare. Se pare că aveţi probleme sentimentale, dar optimismul dumneavoastră este mai puternic. Pe plan profesional şi din punctul de vedere al sănătăţii nu aveţi nici un motiv de îngrijorare.

 

Leu

Se anunţă un succes remarcabil într-o afacere, însoţit de un câştig substanţial. În partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Cu prilejul unei călătorii în interes personal, s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă care vă poate deveni partener de afaceri.

 

Fecioară

Sunt favorizate relaţiile de colaborare. Toate activităţile începute azi au mari şanse de reuşită. Aveţi succes în afaceri şi puteţi rezolva problemele financiare ale familiei. Evitaţi speculaţiile de orice fel!

 

Balanţă

Au loc schimbări benefice în viaţa dumneavoastră, atât pe plan profesional, cât şi social. Metodele pe care le aplicaţi, deşi nu sunt pe placul tuturor, vă ajută să vă îndepliniţi obiectivele. Petreceţi după-amiaza împreună cu prietenii. Vă sfătuim să nu neglijaţi familia.

 

Scorpion

Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi colaboraţi excelent cu persoanele din anturaj. Aveţi succes în toate activităţile legate de familie şi cămin. Vă sfătuim să ţineţi cont de părerile partenerului de viaţă.

 

Săgetător

Aveţi parte de un succes neaşteptat pe plan social şi financiar. Nu pierdeţi momentul favorabil, dar nici nu forţaţi nota! După-amiaza plecaţi într-o deplasare neplanificată. Se pare că este o călătorie în interes personal, care vă poate aduce beneficii materiale substanţiale. Aveţi grijă de acte!

 

Capricorn

După o perioadă de dezamăgiri, astăzi sunteţi plăcut surprins de succese nesperate în domeniul financiar şi pe planul relaţiilor sentimentale. Ideile dumneavoastră ingenioase contribuie la finalizarea unei lucrări importante la locul de muncă.

 

Vărsător

În prima parte a zilei vă ocupaţi de rezolvarea unei probleme financiare de care depinde reuşita unei afaceri. Pentru aceasta, sunteţi nevoit să plecaţi într-o scurtă călătorie în afara localităţii. Eforturile vă vor fi răsplătite din plin şi vă veţi recupera cheltuielile în scurt timp.

 

Peşti

Începeţi să vă redresaţi financiar. Se pare că primiţi o primă, că recompensa pentru finalizarea unei lucrări importante, sau o moştenire neaşteptată. Dacă vă întrebaţi ce ar fi mai bine să faceţi cu banii, iată o sugestie: astăzi sunt favorizate investiţiile pe termen lung.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA