Continental
Tribuna
Horoscop 11.10.2019
Horoscop 11.10.2019

Berbec

Deşi ai capacitatea să-ţi gestionezi cumpătat bugetul, încărcătura emoţională a momentului te poate predispune uşor la a face unele concesii şi a cheltui peste măsură. Faptul că îţi permiţi excese se datorează şi nevoii de a atrage atenţia asupra ta, eventual pentru a impresiona un posibil partener.

 

Taur

Armonia relaţională este un factor ce-ţi poate condiţiona sănătatea corpului fizic, aşa că orice tensiuni emoţionale care îţi tulbură dispoziţia ar trebui rezolvate. Evită pe cât posibil excesele alimentare generate de conflictele cu familia.

 

Gemeni

Fondul emoţional încărcat te poate predispune la decizii impulsive şi vorbe pe care ulterior le vei regretă. Oricum este timpul unor reevaluări a relaţiilor cu cei din jur, acum având ocazia să-ţi dai seama de ce nu ţi-ai putut fructifica la maxim potenţialul.

 

Rac

Cum la serviciu ai şanse să te mobilizezi finalizând proiecte cu un minim de efort, totul mergând că pe roate, vei fi tentat să acorzi astăzi o mai mare importantă relaţiilor de prietenie şi alianţelor pe care le ai în vedere.

 

Leu

Astăzi, eşti persoană de baza care îşi asumă gestionarea şi ducerea la bun sfârşit a sarcinilor profesionale. Riscul vine însă din tendinţa de a ţine cont numai de propriile convingeri, iar mândria te poate face să fii surd la sugestiile celor din jur.

 

Fecioară

Modul de comunicare şi revizuirea unor aspecte mai puţin discutate sau ţinute secrete ar trebui reconsiderate, mai ales în contextul parteneriatelor în care este implicat şi aspectul financiar. Important este să fii deschis negocierii dar fereşte-te acum de semnarea unor documente sub impulsul de moment.

 

Balanţă

Atâta timp cât nu încerci să supralicitezi posibilităţile că planurile tale de viitor să se transforme în realitate, astăzi te poţi folosi de un anume fler financiar în gestionarea unor chestiuni care implică bunuri sau bani aflaţi în comun cu familia.

 

Scorpion

Acţiunile rebele nu te avantajează, în special dacă nu ţii cont de sugestiile unor persoane cu autoritate, în ciuda faptului că te dovedeşti eficient şi capabil să aduci profit financiar. Stârnirea unor rivalităţi din cauza încăpăţânării e de evitat, fiind important de reţinut că ai totuşi toate abilităţile necesare să-ţi reformulezi abordarea şi discursul.

 

Săgetător

Astăzi eşti provocat să găseşti un echilibru între puseele de entuziasm şi cele în care te confrunţi cu o apatie neproductivă, filosofând mai mult decât muncind. Eşti conştient de resursele şi de efortul pe care le poţi mobiliza, mai ales cele dedicate studiului susţinut şi legării unor noi relaţii, doar ai nevoie un impuls de creativitate.

 

Capricorn

Atitudinea ta pragmatică mai ales în relaţiile cu copiii sau cu persoana iubită poate naşte astăzi tensiuni, nefiind dispus să îţi asumi prea multe riscuri financiare. Ştii care îţi sunt posibilităţile, ai nevoie să fii în control şi nu te încânta să te îndatorezi dacă nu e cazul.

 

Vărsător

S-ar putea spune că ai tendinţa că astăzi să fii mai indulgent atât cu propria persoană dar şi cu cei dragi. Cum parteneriatele care promit să îţi aducă visele la realitate par a decurge cum nu se poate mai bine, ţi-ai putea petrece ziua bucurându-te de confortul oferit de cămin sau de un spaţiu în care te simţi în largul tău.

 

Peşti

Se anunţă o zi cu o agenda destul de încărcată însă la serviciu ai energia dar şi entuziasmul de a finaliza cu brio proiectele în care eşti implicat. Provocarea vine însă din tendinţa de a fi cam rigid în modul de gândire şi de a nu acceptă prea uşor sugestii venite din partea colegilor.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia