Tribuna
PNL
Horoscop 11.04.2024
Horoscop 11.04.2024

 

Berbec

Demaraţi o afacere care vă va aduce în scurt timp avantaje materiale consistente. După-amiază, o cunoştinţă vă propune o colaborare pe termen lung. Deşi pare tentantă, vă sfătuim să analizaţi cu mare atenţie propunerea şi să nu vă grăbiţi să daţi un răspuns.

 

Taur

În prima parte a zilei aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social, în urma unei activităţi caritabile pe care o promovaţi cu succes. Este bună pentru a începe studiu, pentru comunicare cu persoanele mai tinere şi pentru călătorii în interesul familiei.

 

Gemeni

Activitatea intelectuală vă este perturbată de mici probleme în relaţiile parteneriale. Dacă reusiţi să vă concentraţi suficient şi să nu riscaţi exagerat, puteţi obtine câştiguri financiare.

 

Rac

Activitatea intelectuală vă este perturbată de mici probleme în relaţiile parteneriale. Dacă reusiţi să vă concentraţi suficient şi să nu riscaţi exagerat, puteţi obtine câştiguri financiare. Pentru deciziile importante, tineţi seama şi de părerile partenerului de viaţă!

 

Leu

Aveţi idei originale, pe care un prieten apropiat le susţine. Astăzi aveţi un randament foarte bun şi puteţi să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. S-ar putea să întâmpinaţi mici dificultăţi pe plan financiar. Vă puteţi baza pe sprijinul unei persoane mai în vârstă.

 

Fecioară

Reuşitele în afaceri din ultima perioadă vă determină să vă gândiţi la o investiţie pe termen lung. Partenerul de viaţă şi un bărbat mai în vârstă din familie vă susţin.

 

Balanţă

Sunteţi într-o formă intelectuală excelentă şi reusiţi să le oferiţi sfaturi utile prietenilor. Aveţi grijă să nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le veţi putea respecta!

 

Scorpion

Vă indispun schimbările de la locul de muncă. Vă sfătuim să vă stăpâniţi nervozitatea, pentru că riscaţi să vă complicaţi situaţia. Nu ridicaţi tonul la o persoană mai tânără din familie! În general, astăzi este recomandabil să evitaţi discuţiile aprinse, pentru că pot degenera în ceartă.

 

Săgetător

În prima parte a zilei vă ocupaţi de o problemă financiară de care nu aţi avut timp până acum. După-amiază, o rudă vă propune să vă asociaţi într-o afacere prosperă. Vă sfătuim să acceptaţi propunerea, pentru că puteţi obţine beneficii importante din această afacere.

 

Capricorn

Vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi şi reusiţi să rezolvaţi unele probleme ale casei. Inspiratia şi claritatea în gândire vă ajută să le daţi sugestii excelente celor care vă solicită sfaturi. Este favorizată comunicarea cu prietenii şi cu membrii familiei.

 

Vărsător

Un moment favorabil din toate punctele de vedere. Aveţi ocazia să obtineţi câştiguri financiare nesperate şi să vă afirmaţi în societate. Relaţiile cu partenerul sunt excelente, ceea ce vă intăreşte moralul. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

 

Peşti

Astăzi puteţi avea realizări deosebite pe plan profesional şi social. În partea a doua a zilei, plecaţi într-o călătorie neplanificată. Pare să fie o deplasare în interes personal, care va reprezenta începutul unei ascensiuni în activitatea profesională.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica