Tribuna
Apa Canal
Horoscop 10.08.2022
Horoscop 10.08.2022

 

Berbec

O să obţineţi rezultate favorabile la şcoală sau la cursurile, activităţile din particular şi o să puteţi progresa - cine trebuie o să remarce şi o să vă croiţi un alt drum.

 

Taur

Cineva de-abia aşteaptă să vă vedeţi ca să vă dea un cadou sau o invitaţie la film, vă invită să luaţi masa în oraş - şi o să vă simţiţi neaşteptat de bine.

 

Gemeni

E posibil să luaţi parte la o manifestare culturală, artistică, oricum plecaţi de-acolo cu nişte informaţii, o viziune despre un domeniu în care urmează să vă implicaţi.

 

Rac

Suma pe care-aţi cerut-o unei bănci s-ar putea să nu vă fie aprobată integral decât dacă cereţi bani din propriul cont, altminteri - sub formă de împrumut - nu - depăşiţi un barem.

 

Leu

Trebuie clarificată o relaţie chit că vorbim despre parteneriat de afaceri, chit că relaţia sentimentală stă de-o vreme sub semnul întrebării, al mirării.

 

Fecioară

Puteţi beneficia de nişte avantaje - să vină cineva şi să vă repare o maşinărie care demult stătea pe butuci, să vi se dea nişte bani şi să vă cumpăraţi ori piese noi, ori aparatură nou-nouţă.

 

Balanţă

Emoţii la gândul că trebuie să vă-ntâlniţi cu cineva, emoţii şi când daţi ochii cu persoana - pentru c-aveţi ori de dat, ori de primit nişte explicaţii, un răspuns - dar e de presupus că o să vă bucuraţi.

 

Scorpion

Aţi mai putea încerca şi alt gen de tratament care să vă repună în stare de echilibru dacă simţiţi că nu v-aţi refăcut cu totul - sau schimbaţi decorul, spitalul.

 

Săgetător

O acţiune de grup - plecaţi cu colegii pe undeva, la un congres, o conferinţă, în delegaţie sau e programat un examen, casting şi patrulaţi pe la uşi - c-o să dureze, dar o să iasă bine.

 

Capricorn

Vă trec nişte bani prin mână ca să plătiţi nişte facturi şi-abia după, vedeţi dacă vă mai rămâne ceva şi de mâncat în oraş, un film, ori altă distracţie.

 

Vărsător

Puteţi relua o procedură ca să obţineţi un document, faceţi o tranzacţie ca să câştigaţi nişte bani, practic, manevrele nereuşite acum vreo lună vă reuşesc de data asta.

 

Peşti

Vă puteţi baza pe ajutorul unor prieteni care vor la fel de mult ca şi voi să reuşiţi, împreună, să vă clasaţi pe primul loc în cadrul unei competiţii - aveţi ambiţii mari şi asta e bine.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA