Tribuna
PNL
Horoscop 10.08.2017
Horoscop 10.08.2017

Berbec

Vă recomandăm să nu vă faceţi un plan strict pentru azi. Survin numeroase evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbaţi programul. În cursul dimineţii, sunteţi nevoit să plecaţi într-o scurtă călătorie în interes de serviciu. Partenerul de viaţă este nemulţumit. Nu vă ieşiţi din fire!

Taur

În prima parte a zilei, nervozitatea vă poate pune în situaţii delicate faţă de prieteni şi de familie. Iniţiativele dumneavoastră nu sunt prea bine primite astăzi. Nu are rost să insistaţi. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o rudă şi să acordaţi mai mult timp odihnei.

Gemeni

În cursul dimineţii, s-ar putea ca şeful să vă admonesteze pentru că nu aţi terminat o lucrare la timp. Chiar dacă nu este numai vina dumneavoastră, vă sfătuim să vă susţineţi cauza cu mult calm. Un prieten s-ar putea să vă ajute să rezolvaţi repede situaţia.

Rac

Sunteţi preocupat de afaceri şi neglijaţi relaţiile sentimentale. Din acelaş motiv, în partea a doua a zilei, refuzaţi să mergeţi într-o vizită la prieteni. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp partenerului de viaţă şi pietenilor, mai ales dacă vă solicită sprijinul.

Leu

Este posibil să apară probleme pe plan sentimental. Neînţelegerile se clarifică după o discuţie sinceră cu persoana iubită. Sfaturile unei persoane cu experienţă vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară.

Fecioară

Sunteţi nervos din cauza unei veşti neplăcute de la persoana iubită. Dacă nu vă stăpâniţi impulsivitatea, puteţi declanşa discuţii aprinse cu cei din jur. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să fiţi mai înţelegător!

Balanţă

Astpzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri sau de natură sentimentală. Vă sfătuim să evitaţi activităţile care necesită luciditate şi putere de concentrare. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor cu partenerul de viaţă!

Scorpion

Doriţi să plecaţi într-o călătorie de afaceri, dar partenerul de viaţă nu este de acord. S-ar putea ca atmosfera din cămin să se tensioneze. Vă puteţi baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă. Spre seară, primiţi musafiri care vă fac o deosebită plăcere.

Săgetător

Se pare că aveţi dificultăţi de concentrare, care vă reduc randamentul la locul de muncă. Cu toate acestea, reuşiţi să contribuiţi la dezamorsarea unei situaţii conflictuale dintre colegii de serviciu. În familie, vă recomandăm să fiţi diplomat şi să ascultaţi şi părerile persoanelor mai în vârstă.

Capricorn

Începeţi ziua plin de entuziasm şi vă simtiţi în stare să începeţi o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă careia nu i-aţi acordat atenţia cuvenită cu câteva zile în urmă. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Vărsător

Nu este momentul să vă asumaţi rolul de mediator într-un conflict. S-ar putea să greşiţi şi chiar să amplificaţi starea de tensiune. Dacă acordaţi mai multă atenţie problemelor partenerului de viaţă, puteţi evita o neînţelegere din familie, pe tema cheltuielilor.

Peşti

Ar fi bine să nu vă asumaţi noi responsabilităţi. Se pare că nu aveţi energie nici pentru a termina ceea ce aţi început. De asemenea, vă recomandăm să vă păstraţi calmul, pentru că astăzi sunteţi predispus la o stare de tensiune nervoasă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

anunt-incepere-proiect-139830-final

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia