Continental
Tribuna
Horoscop 10.05.2018
Horoscop 10.05.2018

Berbec

Plecaţi într-o călătorie în interes familial, care s-ar putea să nu decurgă aşa cum aţi dorit. Nu-i reprosaţi nimic partenerului de viaţă! Este posibil să primiţi o sumă mare de bani, care vă redă buna dispoziţie.

 

Taur

În prima parte a zilei sunteţi irascibil din cauza problemelor de serviciu. După-amiază vă simtiţi bine împreună cu prietenii care vă vin în vizită. S-ar putea să plănuiţi o excursie.

 

Gemeni

S-ar putea să aveţi de ales între stresul unei afaceri noi, împreună cu un prieten, şi siguranţa locului de muncă. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi. Consultaţi-vă cu o persoană mai în vârstă, cu experienţă în domeniu!

 

Rac

De dimineaţă sunteţi nervos pe partenerul de viaţă, pentru ca a cheltuit prea mult. Puteţi să evitaţi o ceartă cu persoana iubită dacă renunţaţi să mai fiţi încăpăţânat. Spre seară, s-ar putea să aflaţi că aţi primit o moştenire, ceea ce vă schimbă planurile pentru a doua zi.

 

Leu

De dimineaţă vă pune pe gânduri o vestă neplăcută, legată de relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să fiţi prudent, indiferent ce se întâmplă. Nu faceţi persoanei iubite promisiuni pe care să nu le puteţi respecta!

 

Fecioară

În cursul dimineţii aflaţi că trebuie să plecaţi într-o delegaţie. Partenerul de viaţă  este foarte nemulţumit, pentru că spera să vă fiţi împreună. Vă sfatuim să vă păstraţi calmul.

 

Balanţă

Este posibil să aveţi probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simţiţi în largul dumneavoastră la o petrecere. Încercaţi să vă păstraţi echilibrul şi să nu exageraţi! Vă sfătuim să nu provocaţi discuţii în contradictoriu cu prietenii.

 

Scorpion

S-ar putea să vă certaţi cu persoana iubită, pentru că vreţi să renunţaţi la o excursie. Se pare că astăzi nu aveţi succes nici în afaceri. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să vă limitaţi la activităţi de rutină.

 

Săgetător

S-ar putea să fiţi nemulţumit din cauza unor schimbări neaşteptate la locul de muncă. Încercaţi să vă calmati, oricum nu puteţi să schimbaţi nimic! Vă sfătuim să nu ridicaţi tonul în discuţiile cu o persoană mai în vârstă.

 

Capricorn

S-ar putea ca partenerul de viaţă  să vă reproşeze că neglijaţi familia, pentru că vă implicaţi în prea multe activităţi. Sunteţi pus în fata unei decizii dificile. Riscaţi ori o ceartă serioasă cu partenerul de viaţă, ori ruperea relaţiilor cu un prieten apropiat.

 

Vărsător

Sunteţi inventiv şi ambitios, atuuri pe care le puteţi folosi în activitatea profesională şi în afaceri. Astăzi puteţi avea succes în tot ce faceţi. Vă sfătuim să tineţi cont de părerile unui prieten apropiat. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune.

 

Peşti

Intuiţia vă ajută să aflaţi adevarul în legătură cu zvonurile lansate de o femeie despre dumneavoastră. După-amiază s-ar putea să aveţi o neînţelegere cu partenerul de viaţă, din cauza problemelor financiare şi a părerilor diferite despre o călătorie în care urmează să plecaţi împreună.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia