Tribuna
Horoscop 10.04.2019
Horoscop 10.04.2019

Berbec

Se pare că relaţiile parteneriale sunt tensionate din cauza neînţelegerilor legate de plecarea într-o călătorie. Pentru a evita un conflict, fiţi mai obiectiv în privinţa posibilităţilor financiare!

 

Taur

Aveţi o putere de concentrare deosebită, care vă stimulează în activitatea profesională. La serviciu, reuşiţi să aplanaţi un conflict. Vă recomandăm să ascultaţi părerile tuturor colegilor.

 

Gemeni

Pe plan profesional, aveţi un succes remarcabil, însă va fi nevoie să rămâneţi la serviciu peste orele de program. Şefii vă apreciază spiritul de iniţiativă, dar nu şi colegii.

 

Rac

Dacă plecaţi într-o călătorie, vă sfătuim să fiţi precaut, să verificaţi bine bagajele şi maşina. Altfel, riscaţi să aveţi neplăceri. Aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe responsabilităţi.

 

Leu

Spiritul de initiaţivă vă îndeamnă să faceţi ceva nou. Dacă nu ştiţi bine ce vreţi să faceţi sau dacă sunteţi nesigur, mai bine renunţaţi! S-ar putea să aveţi probleme minore de sănătate.

 

Fecioară

Vă amelioraţi simţitor situaţia financiară. Fie încasaţi o primă, fie primiţi o moştenire. Aveţi posibilitatea să faceţi o investiţie avantajoasă, dar fiţi atent! După-amiaza vă pregătiţi pentru o călătorie în interes familial.

 

Balanţă

Din cauza nerăbdării, s-ar putea să nu reuşiţi să faceţi schimbările pe care vi le doriţi pe plan sentimental. Vă petreceţi după-amiaza împreună cu prietenii şi vă simţiţi grozav.

 

Scorpion

Este posibil să fiţi irascibil, pentru că nu reuşiţi să vă respectaţi programul. Starea de nervozitate ar putea să vă pună într-o situaţie neplăcută, atât faţă de colegi, cât şi faţă de prieteni.

 

Săgetător

Starea de iritare de dimineaţă ar putea să aibă efecte negative asupra relaţiilor cu partenerul de viaţă. Jignirile reciproce pot genera discuţii aprinse. Nu este o zi prielnică întâlnirilor cu prietenii şi nici călătoriilor.

 

Capricorn

Dimineaţa s-ar putea să aveţi de făcut mai multe drumuri scurte, în interes personal. Vă sfătuim să apelaţi la ajutorul familiei, pentru că nu vă ajunge timpul.

 

Vărsător

În prima parte a zilei, sunteţi nerăbdător să terminaţi o treabă începută acum câteva zile. Vă sfătuim să nu vă grăbiti, pentru că riscaţi să stricaţi ceva, pierzând astfel timp şi bani. Păstraţi-vă calmul şi nu începeţi discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă!

 

Peşti

Problemele numeroase de la serviciu vă extenuează. Deşi aveţi spirit de iniţiativă, astăzi nu prea vă surâde şansa. Vă sfătuim să nu vă asumaţi niciun risc. Aveţi răbdare şi nu fortaţi lucrurile!






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA