Tribuna
Horoscop 09.11.2023
Horoscop 09.11.2023

 

Berbec

Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte, care vă încurcă planurile. Vă recomandăm să amânaţi problemele dificile, care necesită o mare putere de concentrare. Sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să nu rezolvaţi nimic. Ar fi bine să nu începeţi nicio activitate nouă.

 

Taur

Intenţionaţi să începeţi o afacere, dar astăzi vă lipseşte simţul practic. Vă sfătuim să mai aşteptaţi până când veţi vedea totul mai clar. S-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate, dar trecătoare. După-amiază ar fi bine să vă ocupaţi de problemele partenerului de viaţă.

 

Gemeni

Trebuie să luaţi o decizie importantă pe plan sentimental, dar sunteţi nehotărât. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă. Evitaţi certurile! Astăzi, orice ceartă poate degenera cu uşurinţă. Vă sfătuim să acceptaţi ajutorul unei persoane mai tinere.

 

Rac

S-ar putea să constataţi că planurile pe care vi le-aţi făcut pentru azi nu prea sunt realiste. Un prieten vă roagă să îl ajutaţi într-o problemă de afaceri. Puteţi câştiga şi dumneavoastră o sumă importantă. Evitaţi orice fel de speculaţii! După o zi agitată, petreceţi o seară romantică alături de persoana iubită.

 

Leu

Dimineaţa sunteţi confuz şi s-ar putea să înţelegeţi greşit sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Nu este exclus să aveţi dificultăţi de concentrare. Încercaţi să vă concentraţi asupra problemelor urgenţe! Dacă intenţionaţi să cumpăraţi un obiect scump, este indicat să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

 

Fecioara

Vă cam lipseşte simţul practic şi ar fi bine să nu vă asumaţi noi responsabilităţi. Nu abordaţi probleme importante, mai ales pe plan profesional sau în afaceri!

 

Balanţă

Dimineaţa nu sunteţi prea bine dispus şi nu reuşiţi să vă adunaţi. Vă recomandăm să nu vă asumaţi niciun risc. Astăzi şansa nu este de partea dumneavoastră. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, ar fi bine să nu vă grăbiţi. Sunteţi confuz şi puteţi lua decizii neinspirate.

 

Scorpion

Se pare că nu prea aveţi spor la serviciu, pentru că sunteţi ameţit şi neîndemânatic. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi cu colegii. Spre seară este posibil să mergeţi în vizită la prieteni, unde nu este exclus să vă îndrăgostiţi de o persoană deosebită.

 

Săgetător

Dacă vi se propune să deveniţi asociat într-o afacere, vă recomandăm să nu vă pripiţi. Astăzi vă cam lipseşte simţul practic şi riscaţi să luaţi decizii greşite. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale! Sunt şanse să petreceţi o seară romantică împreună cu persoana iubită.

 

Capricorn

Sunteţi visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi probleme importante. Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru că nu staţi prea bine cu simţul practic. Puteţi avea succes doar dacă acceptaţi ajutorul prietenilor şi al familiei.

 

Vărsător

Sunteţi pornit să-i criticaţi pe toţi cei din jur. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii. Amânaţi călătoriile planificate pentru azi! Există riscul să nu rezolvaţi nimic. Spre seară s-ar putea să primiţi musafiri din altă localitate. Nu este exclus ca aceştia să vă facă o surpriză plăcută.

 

Peşti

Dimineaţa s-ar putea să fiţi confuz şi să nu puteţi lua o decizie importantă cu privire la o afacere. Nu este o zi favorabilă examenelor sau întâlnirilor de afaceri. După-amiază este posibil să vi se propună o colaborare. Nu vă grăbiţi să semnaţi un contract!


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA