Tribuna
Sevis
Horoscop 09.04.2021
Horoscop 09.04.2021

BERBEC

La locul de muncă sau în afaceri, aveţi şanse să realizaţi tot ce v-aţi propus pentru azi. Este recomandat să vă ocupaţi de diverse probleme casnice care îşi aşteaptă rezolvarea de mult timp.

TAUR

În prima parte a zilei, aveţi tendinţa să fiţi nemulţumit de tot ce se petrece şi să îi criticaţi pe cei din jur. Ar fi bine să îi acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

GEMENI

La locul de muncă sau în afaceri nu este momentul să începeţi activităţi sau proiecte noi pentru că s-ar putea să nu fiţi într-o formă prea bună. Ar fi bine să petreceţi seara acasă împreună cu familia.

RAC

S-ar putea să fiţi indispus din cauza unor dificultăţi neaşteptate în plan financiar şi în relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor curente ale căminului. Dacă aveţi ocazia să participaţi la o întrunire cu persoane apropiate, ar fi bine să profitaţi.

LEU

Este posibil să fiţi indispus din cauza unei încurcături financiare care vă împiedică să vă puneţi în aplicare planurile. Sunt şanse ca lucrurile să se lămurească în scurt timp.

FECIOARĂ

În prima parte a zilei este posibil să resimţiţi o stare de confuzie care vă poate afecta relaţiile cu cei din jur. Vă recomandăm să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă. Spre seară este posibil să mergeţi în vizită la prietenmi.

BALANŢĂ

Nu este recomandabil să încercaţi să rezolvaţi singuri problemele casei pentru că s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi neaşteptate. Puteţi conta pe ajutorul familiei.

SCORPION

În prima parte a zilei, este posibil să fiţi nemulţumit şi nervos din cauza amânării unei călătorii în interes personal. Colegii de muncă sau partenerii de afaceri sunt dispuşi să vă ajute să finalizaţi o lucrare importantă.

SĂGETĂTOR

Înainte de amiază, este posibil să fiţi confuz şi să nu reuşiţi să vă concentraţi. O persoană mai în vârstă din anturaj vă poate da o mână de ajutor pentru a rezolva o chestiune complicată. Spre seară, este posibil să primiţi o veste bună în legătură cu o sumă de bani care vi se cuvine.

CAPRICORN

Sunteţi predispus către exagerări şi reacţii impulsive. Vă sfătuim să vă temperaţi impulsivitatea, pentru că riscaţi să stricaţi relaţiile cu cei din jur. Este indicat să vă menajaţi sănătatea şi să evitaţi eforturile fizice intense.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să aveţi o zi proastă pe plan relaţional, dar capacitatea de comunicare este la cote înalte şi vă ajută să lămuriţi mai uşor neînţelegerile. La locul de muncă sau în afaceri aveţi posibilitatea să daţi o mână de ajutor unui coleg sau unui asociat.

PEŞTI

În prima parte a zilei este posibil să suferiţi o dezampăgire în plan sentimental, motiv pentru care sunteţi indispus. Pentru a evita neînţelegerile şi tensionarea relaţiei cu persoana iubită, vă sfătuim să comunicaţi sincer şi calm.

Sursa: www.eastrolog.ro

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia