Tribuna
Horoscop 08.12.2015
Horoscop 08.12.2015

BERBEC  Astăzi poţi să-ţi faci auzit punctul tău de vedere, la serviciu, şcoală, unde activezi, sau acasă, în familie, cuplu. Cei din jurul tău te ascultă cu atenţie. Nu te grăbi, vorbeşte clar!

TAUR  Nu te înşela singur, nu face scenarii grandioase care vor fi contrazise mai târziu de realitate. “Small is Beautiful!” Modestia şi echilibrul nu au omorât pe nimeni, vanitatea, da! Te cuprinde o stare de comodintate generalizată, adică... de lene!

GEMENI   Păstrează-ţi zâmbetul pe buze şi reprogramează toate deciziile importante şi întâlnirile decisive! Nu ai o zi grozavă în limpezimea gândirii, nici în comunicare, aşa că aşteaptă să treacă. Eşti într-o formă bună, ai energie să mai dai şi la alţii.

RAC   Conjunctura, cu Luna favorabilă, te îndreptăţeşte să speri în rezolvarea bună a problemelor tale sentimentale, familiale, de cuplu. Trebuie să comunici, să vorbeşti, să clarifici lucrurile! O zi bună, cu mintea limpede şi zâmbetul pe buze. Necazuri, griji, datorii? Nu azi!

LEU   Ai nevoie de o doză consistentă de răbdare, ca să treci prin ziua de astăzi. Nu eşti de acord cu ceea ce vezi şi auzi. Dar, nu e în puterea ta să îndrepţi lucrurile. Nu vorbi, taci din gură! Zi de discuţii, negocieri, rapoarte... Pe plan profesional eşti înclinat să dai curs soluţiilor radicale.

FECIOARĂ  O zi obositoare, dar până la urmă foarte plăcută. Eşti echilibrat, lucrurile îţi par mai uşoare, oamenii mai buni. Seară deosebită. Dacă ieşi cu prietenii în oraş, un plus de distracţie. O serie de evenimente te vor obliga la o analiză aprofundată.

BALANŢĂ Majoritatea planurilor de viitor, mai ales în viaţa personală, suferă din cauza întârzierilor produse, probabil, de Saturn. Dar, poţi avansa cu ceva în rezolvarea problemelor sentimentale.
 
SCORPION  Anumite informaţii te îngrijorează, dar cu puţin bun simţ şi analiză obiectivă o să realizezi că sunt date polarizate, cu efect în anumite cercuri de interes. Stai liniştit, nu vor banii tăi! Azi, dacă negociezi ceva, dă dovadă prudenţă şi pragmatism!

SĂGETĂTOR  Astăzi norocul este prietenul tău, care te ajută să uiţi eşecurile şi necazurile şi să te simţi bine şi optimist. Fii atent şi nu uita ce ţi-ai propus să faci în sfera obiectivelor personale. La serviciu eşti popular, ţi se face cafea şi ţi se dau covrigi.

CAPRICORN  Stelele îţi indică o zi bună, nu trebuie să mai stai în colţul tău, îndrăzneşte şi poţi avea succes. Cine nu riscă nu câştigă, dar tu poţi minimaliza astăzi neşansa până aproape de zero! Astăzi te trezeşti târziu şi stai ceva timp la o cafea cu vorbe multe.

VĂRSĂTOR   Dacă ai luat o hotărâre, este bine să o respecţi. Sigur, dacă pe parcurs poţi descoperi că judecata ta a fost greşită, nu stărui în defavoarea ta! Tenacitatea este bună când ai avantaje. Reuşeşti să munceşti mult şi să rezolvi unele situaţii dificile.

PEŞTI   O zi favorabilă, în sensul că te simţi în formă, fizic şi psihic. Situaţia te îngrijorează, dar poţi lucra spre folosul tău. Nu exagera greutăţile şi obstacolele, lucrurile se pot rezolva. O zi dedicată acţiunii, reacţiei, intervenţiei.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA