Tribuna
PNL
Horoscop 08.08.2019
Horoscop 08.08.2019

Berbec

Vă recomandăm să nu vă faceţi un plan strict pentru azi. Survin numeroase evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbaţi programul. În cursul dimineţii, sunteţi nevoit să plecaţi într-o scurtă călătorie în interes de serviciu.

 

Taur

În prima parte a zilei, nervozitatea vă poate pune în situaţii delicate faţă de prieteni şi de familie. Iniţiativele dumneavoastră nu sunt prea bine primite astăzi.

 

Gemeni

În cursul dimineţii, s-ar putea că şeful să vă admonesteze pentru că nu aţi terminat o lucrare la timp. Chiar dacă nu este numai vina dumneavoastră, vă sfătuim să vă susţineţi cauza cu mult calm.

 

Rac

Sunteţi preocupat de afaceri şi neglijaţi relaţiile sentimentale. Din acelaşi motiv, în partea a doua a zilei, refuzaţi să mergeţi într-o vizită la prieteni. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp partenerului de viaţă şi prietenilor.

 

Leu

Este posibil să apară probleme pe plan sentimental. Neînţelegerile se clarifică după o discuţie sinceră cu persoana iubită. Sfaturile unei persoane cu experienţă vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară.

 

Fecioară

Sunteţi nervos din cauza unei veşti neplăcute de la persoana iubită. Dacă nu vă stăpâniţi impulsivitatea, puteţi declanşa discuţii aprinse cu cei din jur. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să fiţi mai înţelegător!

 

Balanţă

Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri sau de natură sentimentală. Vă sfătuim să evitaţi activităţile care necesită luciditate şi putere de concentrare.

 

Scorpion

Doriţi să plecaţi într-o călătorie de afaceri, dar partenerul de viaţă nu este de acord. S-ar putea ca atmosfera din cămin să se tensioneze. Vă puteţi baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă.

 

Săgetător

Se pare că aveţi dificultăţi de concentrare, care vă reduc ramdamentul la locul de muncă. Cu toate acestea, reuşiţi să contribuiţi la dezamorsarea unei situaţii conflictuale dintre colegii de serviciu.

 

Capricorn

Începeţi ziua plin de entuziasm şi vă simtiţi în stare să începeţi o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă căreia nu i-aţi acordat atenţia cuvenită cu câteva zile în urmă.

 

Vărsător

Nu este momentul să vă asumaţi rolul de mediator într-un conflict. S-ar putea să greşiţi şi chiar să amplificaţi starea de tensiune. Dacă acordaţi mai multă atenţie problemelor partenerului de viaţă, puteţi evita o neînţelegere din familie..

 

Peşti

Ar fi bine să nu vă asumaţi noi responsabilităţi. Se pare că nu aveţi energie nici pentru a termina ceea ce aţi început. De asemenea, vă recomandăm să vă păstraţi calmul, pentru că astăzi sunteţi predispus la o stare de tensiune nervoasă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia