Tribuna
Horoscop 08.06.2021
Horoscop 08.06.2021

Berbec

Sunt şanse să începeţi o activitate comercială din care veţi câştiga bine. Sunteţi apreciat de şefi, ceea ce stârneşte invidia colegilor. Vă recomandăm să acceptaţi munca în echipă.

 

Taur

Aveţi un farmec deosebit şi atrageţi admiraţia celor din jur. Cu puţină atenţie, vă puteţi descurca excelent în afaceri. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie importantă pentru casă.

 

Gemeni

Creativitatea vă ajută să aveţi succes la locul de muncă sau în afaceri. Planurile referitoare la o investiţie serioasă încep să prindă contur. Vă recomandăm să nu vă neglijaţi familia.

 

Rac

Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă mai veche a familiei. În cursul dimineţii, descoperiţi o ofertă avantajoasă pentru cumpărarea unei case sau pentru un schimb de locuinţă.

 

Leu

Este o zi bună pentru a trece la schimbări în domeniul afacerilor şi pe plan sentimental. Sunt şanse mari să prindeţi un contract de colaborare. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune.

 

Fecioară

Dimineaţa nu prea reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus, pentru că intervin o mulţime de evenimente neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă enervaţi şi să fiti perseverent.

 

Balanţă

Reuşiţi să faceţi schimbări majore în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan profesional şi în privinţa relaţiilor sentimentale. Azi sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, relaţiile de parteneriat şi calatoriile în interes personal.

 

Scorpion

Sunteţi foarte bine dispus, iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Pe plan financiar nu staţi grozav, dar puteţi avea succes în chestiuni casnice şi în societate.

 

Săgetător

Dimineaţa nu vă vedeţi capul de treabă. Organizaţi-vă cât mai eficient! După-amiaza aveţi ocazia să puneţi bazele unei afaceri. Ca să nu aveţi probleme, vă recomandăm să apelaţi la persoane cu experienţă.

 

Capricorn

Situaţia financiară nu vă mulţumeşte deloc. În schimb, sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Puteţi avea succes la examene, concursuri etc.

 

Vărsător

Colaboraţi foarte bine cu un partener de afaceri şi reuşiţi să încheiaţi o tranzacţie strălucită. Relaţiile cu persoana iubită trec printr-un moment delicat. Dar, dacă sunteţi dispus să discutaţi calm, totul se poate rezolva.

 

Peşti

Dimineaţa s-ar putea ca relaţiile sentimentale să fie mai încordate. Vă sfătuim să nu vă ambiţionaţi şi să aveţi răbdare ca partenerul de viaţă să se calmeze.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA