Tribuna
Horoscop 07.12.2021
Horoscop 07.12.2021

 

BERBEC  

Mai puţin tutun, mai puţină cafea, mai puţin alcool, dar nu renunţa total, pentru ca bucuriile vieţii sunt aşa de puţine şi rare! Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie.

TAUR    Perioada zilei de astăzi este în general, benefică şi aduce realizări şi noroc. Dar, bate un vânt de libertate, mai ales prin buzunare şi prin portofel, aşa că pune-ţi capul la contribuţie cum sa faci urgent rost de bani, pentru că ai de plătit rata la bancă, chiria şi întreţinerea!

GEMENI  Comunicarea este punctul tău forte, dar azi nu trebuie să insişti prea mult cu aceasta abilitate pentru că poţi să te bagi în situaţii complicate din care poţi ieşi doar cu mare greutate. 

RAC Dai dovadă de umor inspirat şi de o bună dispoziţie care te fac un companoin plăcut în anturaj. Acordă-ţi, totuşi, nişte pauze, menajează-ţi corpul şi încearcă să duci o viaţă mai sănătoasă.

LEU  Lasă reţinerea şi laudă-i pe cei dragi, concentrează-te cu entuziasm şi optimism pe ceea ce ai de făcut. O zi care poate fi bună, chiar paradoxală şi extremistă cum pare, pentru leuţul sentimental şi generos din tine.

FECIOARĂ  Situaţia te face să acţionezi rapid, fără să te gândeşti. Fii prudent şi o să fie bine. Din nou ai ceva dificil de rezolvat dar numai în cursul dimineţii. Nu te grăbi, graba strică treaba!

BALANŢĂ   Trebuie sa continui cu aceleaşi metode verificate de până acum, schimbarile dese nu sunt privite cu ochi buni de nimeni, nici de stele. Evita astăzi mâncărurile grele şi dulciurile industriale.

SCORPION Nu te repezi sa tragi concluzii care te dezavantajeaza. Nu este nici folositor şi nici nu este adevărat. In general şi astazi in special anturajul tau si familia iţi sunt favorabile şi te susţin.

SĂGETĂTOR Astăzi, dezvăluirea sau descoperirea unor amănunte tulburătoare despre o persoana din anturajul tau iţi dau o motivaţie în plus sa acţionezi imediat. Mai ales dacă este vorba să ajuţi un prieten.

CAPRICORN O situaţie pare complicată. Dacă nu ai soluţie, amână pe altă dată, stelele nu îţi sunt foare favorabile. Nu te apuca să faci economii nefireşti, pentru că tot tu o să suferi.

VĂRSĂTOR Te-ai mai liniştit puţin în legatură cu o problemă familială. Astăzi poţi primi încă o confirmare pozitivă, aşa că  ar fi cazul să te gândeşti, ca premiu, la o mică excursie în weekend.

PEŞTI

Astăzi ai multe pe cap, dar este o zi fastă, norocoasă. Nu vei reuşi să le faci pe toate, concentrează-te pe o singură problemă importantă pentru tine, poate o problemă socială mai dificilă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Eurotrip
Valea Viilor Comunicat 2
Licitatie publica

accentmedia