Tribuna
PNL
Horoscop 07.11.2018
Horoscop 07.11.2018

BERBEC  Astăzi ai nevoie de cantităţi importante de răbdare şi calm, ca să faci faţă prostiei desfăşurate cu insolenţă în jurul tău. S-ar putea să descoperi unele lucruri edificatoare pentru tine.

 

TAUR  Cooperează mai strâns cu partenerii de muncă, sau de amor şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei. Astăzi stelele sunt binevoitoare, poţi avea o şansă. Nu o rata, cum faci de obicei!

 

GEMENI  Conflict dintre sentimente şi logică. Nu forţa găsirea unei soluţii, temporizează. Nu lua decizii importante. Amână toate întâlnirile pe care le poţi reprograma. Nu te implica în promisiuni.

 

RAC   Trebuie să pui la punct unele probleme tehnice legate de casă. Nicio configuraţie negativă şi nicio grijă importantă. Este una din zilele acelea când eşti productiv, liniştit şi optimist.

 

LEU   Nu reacţiona la nimic, taci, aprobă şi zâmbeşte, mai ales dacă provocările vin din partea unei femei. O atitudine de felul „da, înţeleg, de acord!” descurajează aproape pe oricine.

 

FECIOARĂ  Conjunctura descurajează orice este important sau riscant. Evită intimităţile despre secretele altora, ca să nu faci confidenţe, sau compromisuri indiscrete. Ascultă, însă, cu mare atenţie!

 

BALANŢĂ   Nu te avantajează lucrurile serioase, grave, sobre, pentru că astăzi pare a fi o zi de carnaval, distrează-te, mai ales pe seară şi fă-i şi pe cei din jur să se relaxeze şi să simtă bine!

 

SCORPION  Conjunctura celestă este favorabilă, mai puţin în domeniul serviciului. Cu tact şi calm poţi evita discuţiile. Zâmbeşte mult şi nu te lăsa provocat. Pe total, o zi bună, în special pe seară.

SĂGETĂTOR  Treci printr-o perioadă de vulnerabilitate emoţională, aşa că nu lua hotărâri pripite şi nu fii nervos. Evită conflictele şi totul se poate rezolvă. Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic.

CAPRICORN   Astăzi ai o idee bună. Stelele spun să nu o mai plimbi de colo-colo, să o aplici repede! Ai o atitudine pozitivă, corectă, faţă de viaţă şi profesie, dar trebuie să fii un pic mai rapid!

  

VĂRSĂTOR    Norocul nu te ocoleşte azi, oriunde ai fi şi orice ai face. Nu este vorba de bani sau glorie, ci de ceva mult mai important, de preţuirea celor dragi! Tot ceea ce începi azi este favorizat.

 

PEŞTI  Nimic foarte special, nimic interesant, nimic spectaculos. O zi monotonă, chiar liniştită. Pe seară stelele te îndrumă la un film, la sală, apoi la o vorbă pe reţea.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia