Tribuna
PNL
Horoscop 06.11.2018
Horoscop 06.11.2018

Berbec

Intuiţia şi simţul practic vă ajută să luaţi decizii inspirate în afaceri. Dacă vi se propune asocierea într-o nouă afacere, nu vă grăbiţi să refuzaţi! Perspectivele sunt foarte promiţătoare.

 

Taur

Vă decideţi să amânaţi o călătorie lungă în interesul familiei, din cauza dificultăţilor financiare. Astăzi, însă, aveţi posibilitatea să realizaţi proiecte ambiţioase pe termen lung şi să luaţi o decizie bună pentru viitor.

 

Gemeni

Se conturează o zi excelentă în afaceri, cu întâlniri fructuoase şi planuri de viitor bine concepute. Investiţiile pe termen lung sunt favorizate. Traversaţi o perioadă în care puteţi rezolva multe probleme financiare.

 

Rac

Aveţi succes în activităţile desfăşurate în cămin, dar şi în afaceri. Partenerii de afaceri vă apreciază propunerile, dar vă sfătuim să nu începeţi mai multe activităţi simultan, pentru că riscaţi să nu finalizaţi nimic.

 

Leu

Este o zi bună pentru a lua decizii importante în privinţa relaţiilor sentimentale şi parteneriale. Chiar dacă situatia financiară nu vă satisface pe deplin, nu este cazul să vă îngrijoraţi. Banii vor apărea la momentul oportun.

 

Fecioară

Intuiţia vă ajută să găsiţi o metodă originală pentru a face schimbări importante în viaţa socială. Pentru aceasta, va fi nevoie să faceţi un compromis cu ceilalţi membri ai familiei.

 

Balanţă

Aveţi un succes deosebit în activităţile intelectuale şi în societate. În partea a doua a zilei, încasaţi o sumă importantă de bani dintr-o colaborare. Puteţi să faceţi planuri de viitor în legătură cu o afacere pe care intenţionaţi să o demaraţi.

 

Scorpion

S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie importantă. În afaceri, puteţi să faceţi proiecte de viitor şi să vă puneţi în aplicare cunoştinţele teoretice.

 

Săgetător

Zi favorabilă realizărilor pe plan social şi material - dar să nu vă aşteptaţi ca rezultatele să apară imediat! S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neplanificată.

 

Capricorn

Sunteţi în formă şi vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi. Reuşiţi să rezolvaţi câteva probleme ale familiei şi chiar să îi ajutaţi pe alţii să îşi rezolve problemele.

 

Vărsător

Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită, care vă facilitează relaţiile cu cei din jur. Sunteţi capabil să ascultaţi cu atenţie problemele celorlalţi şi să le oferiţi sfaturi utile.

 

Peşti

Demaraţi cu bine o nouă afacere şi faceţi planuri de viitor în legătură cu o investiţie pe termen lung. Partenerul de viaţă vă susţine. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia