Tribuna
PNL
Horoscop 06.08.2020
Horoscop 06.08.2020

Berbec

Se pare că vă lăsaţi prea mult călăuzit de sentimente şi riscaţi să deveniţi melancolic. Nu este exclus să aveţi dificultăţi de comunicare. Vă sfătuim să vă controlaţi nervozitatea.

 

Taur

Persoana iubită vă reproşează lipsa de afectivitate şi faptul că acordaţi prea multă importanţă afacerilor. Vă sfătuim să fiţi mai atent cu familia. Nu neglijaţi odihna, pentru că riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea!

 

Gemeni

Azi este posibil să fiţi confuz şi lipsit de realism, motiv pentru care riscaţi să luaţi decizii eronate. Vă semnalăm că nu este o zi bună pentru afaceri. De asemenea, călătoriile nu sunt recomandate astăzi.

 

Rac

Nu prea să simţiţi în formă, ceea ce şi explică starea de nervozitate în care vă aflaţi. Vă recomandăm să nu vă asumaţi niciun risc, pentru că şansele de reuşită sunt minime.

 

Leu

Dimineaţa s-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sunteţi consecvent. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că astăzi aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiaza primiţi o sumă de bani.

 

Fecioară

Dimineaţă aflaţi că o cunoştinţă are probleme de sănătate. Dacă decideţi să vă implicaţi, va trebui să faceţi mai multe drumuri scurte. În partea a doua a zilei, un prieten în vârstă vă ajută să vă clarificaţi sentimentele contradictorii.

 

Balanţă

Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbaţi planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, aţi face bine să nu îi refuzaţi. Spre seară, un prieten de familie vă dă o veste surprinzătoare.

 

Scorpion

Sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă nemulţumeşte de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, vă sfătuim să nu ezitaţi. Ţineţi cont şi de părerea partenerului de viaţă.

 

Săgetător

Este posibil să răbufnească o problemă relaţională mai veche, pe care nu aţi rezolvat-o complet la vremea ei şi să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Nu cedaţi primului impuls!

 

Capricorn

Sunteţi plin de energie şi aveţi idei originale. Vă recomandăm să fiţi prudent. Riscaţi să depăşiţi anumite limite şi să provocaţi discuţii în contradictoriu. După-amiază s-ar putea ca o problemă sentimentală mai veche să revină în actualitate.

 

Vărsător

Se pare că nu reuşiţi să îndepliniţi toate sarcinile de serviciu şi nu este exclus să aveţi probleme cu şefii. Vă sfătuim să nu încheiaţi tranzacţii financiare. Acordaţi mai multă atenţie comunicării cu partenerul de viaţă!

 

Peşti

Este posibil să nu vă puteţi concentra suficient de bine, aşa că vă recomandăm să nu vă ocupaţi de problemele profesionale complicate. La serviciu sunteţi nervos şi s-ar putea să vă loviţi de neîncrederea colegilor.

Sursa: eastrolog.ro

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia