Tribuna
Horoscop 06.07.2016
Horoscop 06.07.2016

  BERBEC Datorită opoziţiei Mercur-Pluton, pot să apară diverse ob­stacole care pot provocă întârzie­rea unor rezultate mult aşteptate. Acest aspect vă poate afecta starea de spirit, până la depre­sie. Nu vă lăsaţi pradă senti­mentelor negative! 
 
 TAUR Dimineaţa s-ar putea să aveţi probleme la locul de muncă, pentru că nu vă puteţi concentra prea bine. După-amiază va întâl­niţi pe neaşteptate cu o persoa­nă la care ţineţi mult şi care vă invită la o petrecere. Aveţi ocazia să vă revedeţi cu prieteni vechi. Vă sfătuim să fiţi cumpătat. 
 
 GEMENI Sunteţi indispus din cauză că vi se anulează o delegaţie. Nu este cazul vă faceţi griji, este doar o amânare şi nimic mai mult. Ar fi bine să vă ocupaţi de problemele financiare. Relaţiile cu partenerul de viaţă parcurg o perioadă favorabilă. 
 
 RAC Apar neînţelegeri în relaţia cu un partener de afaceri. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să găsiţi o soluţie de compromis! Pentru a depăşi momentele tensionate de azi, trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare. Evitaţi discuţiile în contradictoriu. 
 
 LEU Vă sfătuim să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi, pentru că riscaţi să nu le faceţi faţă. Nu este momentul să vă ocupaţi de afaceri. S-ar putea să pierdeţi sume importante. Dacă intenţionaţi să plecaţi într-o călătorie, verificaţi cu atenţie bagajele şi maşină! 
 
 FECIOARĂ vă recomandăm să amânaţi activităţile care necesită tact şi putere de concentrare. Spre seară, primiţi un cadou de la o rudă mai în vârstă. Bună dispoziţie şi uşurinţă cu care comunicaţi vă ajută să rezolvăţi problemele unor persoane din anturaj. Spre seară îi faceţi complimente persoanei iubite şi chiar un cadou mai deosebit. 
 
 BALANţA Deveniţi irascibil din cauză că nu reuşiţi să vă respectaţi programul. Dacă nu vă controlaţi nervozitatea, riscaţi să aveţi neplăceri, atât la serviciu, cât şi acasă. vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor cu adevărat importante. Cu banii nu staţi prea bine, dar sunteţi încă departe de o criză financiară. Fiţi mai atent la cheltuieli! 
 SCORPION Dimineaţă s-ar putea să fiţi puţin deprimat şi să vă simţiţi lipsit de vlagă. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune. Împreună cu persoana iubită puteţi rezolva o problemă importantă. Menajaţi-vă sănătatea şi odihniţi-vă mai mult! 
 
 SĂGETĂTOR O rudă apropiată vă ajută să depăşiţi un moment dificil din relaţiile parteneriale. După-amiază staţi mai bine cu moralul, mai ales după ce primiţi o sumă importantă dintr-o colaborare. Acordaţi mai multă atenţie copiilor! 
 
 CAPRICORN Nu este o zi favorabilă activităţilor intelectuale. vă cam lipseşte inspiraţia şi nu reuşiţi să terminaţi o lucrare importantă. vă sfătuim să fiţi mai prudent la serviciu, altfel riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu colegii. Evitaţi speculaţiile financiare! 
 
 VĂRSĂTOR Se pare că nu vă puteţi respecta programul din cauza unor evenimente neprevăzute. vă sfătuim să nu vă puneţi prea mari speranţe într-o afacere, pentru că s-ar putea să aveţi parte de o dezamăgire. vă sfătuim să aveţi răbdare şi să aşteptaţi zile mai bune. 
 
 PEşTI Sunteţi indispus din cauza atmosferei tensionate de la serviciu. Nu vă faceţi probleme, toanele şefului vor trece curând! Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. 
sursa: eastrolog.ro

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia