Tribuna
Horoscop 05.10.2022
Horoscop 05.10.2022

 

Berbec

S-ar putea să fiţi mult mai sensibil şi să nu vă simtiţi în formă. Vă sfătuim să evitaţi deciziile importante, să nu semnaţi documente oficiale şi să nu faceţi planuri de viitor. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!

 

Taur

Survin numeroase schimbări de program, deci nu este indicat să vă faceţi un plan strict. S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte, în interes de serviciu, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul, pentru a nu tensiona şi mai mult relaţiile sentimentale.

 

Gemeni

Nu vă simtiţi în deplinătea forţelor fizice şi intelectuale, de unde şi starea de nervozitate în care vă aflaţi. Vă sfătuim să nu vă asumaţi niciun risc, pentru că aveţi şanse minime să reuşiţi. Înarmaţi-vă cu răbdare şi controlaţi-vă impulsivitatea!

 

Rac

Nu este o zi bună pentru călătorii şi nici pentru afaceri. Starea de confuzie şi simţul practic scăzut vă pot conduce la eşecuri. Relaţiile sentimentale sunt bune, dar vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Nu evitaţi comunicarea cu cei din jur, ca să nu fiţi înţeles greşit!

 

Leu

Dimineaţa sunteţi plin de energie şi idei. Puteţi avea succes plan social. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite din cauza entuziasmului, expunându-vă la accidente! Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie. După-amiaza vă loviţi de o problemă sentimentală care aţi crezut că s-a rezolvat de la sine, dar care revine în actualitate.

 

Fecioară

Dimineaţa este posibil să fiţi irascibil şi indispus. Vă recomandăm să nu vă ocupaţi de probleme care necesită răbdare şi tact. Cu toată dorinţa de a fi convingător, este posibil să întâmpinaţi neîncrederea colegilor. Acasă vă bucuraţi de armonie şi bună înţelegere.

 

Balanţă

Aveţi tendinţa să vă lăsaţi dominat de sentimente şi să deveniţi melancolic. Prin urmare, nici nu sunteţi prea comunicativ. Este posibil să fiţi nervos pentru că vă simţiţi neglijat. Această stare riscă să accentueze neînţelegerile cu cei din jur. Vă sfătuim să vă auto-analizaţi şi să vedeţi ce nu este în regulă, de fapt.

 

Scorpion

Sunteţi stresat de ritmul intens de muncă, deveniţi irascibil şi aveţi tendinţa să vă certaţi chiar şi cu cei dragi. Nu este exclus să fiţi şi inhibat, pentru că parcurgeţi o perioadă în care relaţiile sentimentale nu sunt tocmai bune. Vă recomandăm să ascultaţi sfaturile unei persoane apropiate, de încredere.

 

Săgetător

Dimineaţa s-ar putea să fiţi mai încordat, din cauza problemelor pe care le aveţi cu un coleg de serviciu sau cu un partener de afaceri. Vă recomandăm să nu vă certaţi, pentru că nu aveţi nimic de câştigat. Spre seară, situaţia revine la normal iar relaţiile parteneriale nu au de suferit.

 

Capricorn

Dimineaţa sunteţi puţin confuz, ceea ce ar putea să vă afecteze atât relaţiile sociale, cât şi cele sentimentale. Vă recomandăm să nu începeţi afaceri noi, chiar dacă primiţi propuneri tentante. După-amiaza, relaţiile cu persoana iubită merg excelent.

 

Vărsător

S-ar putea să aveţi o zi tensionată din cauza divergenţelor cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să amânaţi deciziile importante, pentru că este posibil să fiţi confuz şi să nu vă puteţi concentra. Ar fi bine să vă puneţi ordine în idei. Fiţi mai atent cu persoanele în vârstă din familie!

 

Peşti

Sunteţi nemulţumit şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Vă sfătuim să vă temperaţi, pentru a nu crea neplăceri celor din jur. Nu încheiaţi nici un fel de contract sau de tranzacţie! Vă recomandăm să fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica