Tribuna
PNL
Horoscop 04.12.2019
Horoscop 04.12.2019

Berbec

S-ar putea să aveţi parte de o zi dificilă, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă şi acasă. Aveţi idei originale şi valoroase, care vă sunt de mare ajutor pe plan profesional.

 

Taur

Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate. În partea a doua a zilei, intraţi în legatură cu persoane importante.

 

Gemeni

Puteţi investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgeţi o perioadă favorabilă, în care faceţi alegeri inspirate. Puteţi rezolva probleme financiare foarte dificile.

 

Rac

Dupa o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental şi în relaţiile sociale, puteţi spune că ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastră.

 

Leu

Este o zi favorabilă negocierilor şi comunicării. În cursul dimineţii sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie în interesul familiei. Cu toate că întâmpinaţi dificultăţi, reusiţi să finalizaţi o lucrare importantă, în care aţi investit mult timp şi bani.

 

Fecioară

Reusiţi, în sfârşit, să rezolvaţi o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor şi aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. De asemenea, este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele persoanelor mai în vârstă din familie.

 

Balanţă

În prima parte a zilei, aveţi contacte cu persoane importante, care contribuie la reuşita unei afaceri. Munca depusă în ultima perioadă începe să dea roade pe plan financiar şi duce şi la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerii de afaceri.

 

Scorpion

Aveţi ocazia să mergeţi într-o excursie cu prietenii. Ar fi bine să nu vă eschivaţi. Nu vă mai gândiţi la cheltuielile pe care le presupune excursia! Meritaţi să vă relaxaţi şi aveţi nevoie de odihnă.

 

Săgetător

Aveţi idei bune, care merită să fie puse în practică. Pentru a realiza ceea ce v-aţi propus, trebuie să depuneţi eforturi susţinute şi să acceptaţi ajutorul prietenilor. Relaţiile sentimentale sunt armonioase.

 

Capricorn

Reusiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală. Relaţiile cu persoana iubită sunt excelente şi aveţi mari şanse de reuşită în tot ce v-aţi propus să faceţi împreună.

 

Vărsător

Aveţi capacitatea de a vă adapta cu uşurinţă unor situaţii noi şi să luaţi rapid decizii inspirate. Vă puteţi ocupa de probleme serioase de afaceri sau ale familiei. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

 

Peşti

Aveţi ocazia să vă dovediţi talentul şi creativitatea. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Petreceţi după-amiaza alături de partenerul de viaţă şi de persoanele mai tinere din familie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia