Tribuna
Horoscop 04.10.2023
Horoscop 04.10.2023

 

Berbec

Dimineaţa s-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sunteţi consecvent. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că astăzi aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiaza primiţi o importantă sumă de bani.

 

Taur

Dimineaţa aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit grav. Vă implicaţi şi, astfel, faceţi mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei rude vă ajută să vă clarificaţi sentimentele contradictorii.

 

Gemeni

Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbaţi planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzaţi.

 

Rac

Sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă sâcâie de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, vă sfătuim să nu ezitaţi. Cu puţin efort şi riscuri minime, puteţi să redresaţi bugetul familiei destul de repede.

 

Leu

Intentionaţi să începeţi o activitate nouă, dar vă lipseşte simtul practic. Vă recomandăm să mai asteptaţi. S-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate. Este ceva trecător, nu vă faceţi griji! Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină.

 

Fecioară

Dimineaţa sunteţi foarte sensibil şi nu sunteţi mulţumit de nimic. Încercaţi să depăşiţi această stare, pentru că poate să vă afecteze relaţiile cu familia şi prietenii!

 

Balanţă

Se pare că nu sunteţi foarte inspirat în ceea ce priveşte relaţiile sociale. Vă sfătuim să nu faceţi investiţii, chiar dacă vi se oferă ocazia. Relaţiile sentimentale trec printr-o perioadă favorabilă.

 

Scorpion

S-ar putea să nu vă simtiţi în formă şi să nu puteţi termina ce aţi început. Nu este momentul să vă asumaţi noi responsabilităţi. După-amiaza sunteţi invitat la o petrecere unde vă simţiţi foarte bine alături de partenerul de viaţă şi de prieteni.

 

Săgetător

Se pare că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Dimineaţa, un prieten vă cere o mână de ajutor în afaceri şi veţi avea de câştigat dacă nu îl refuzaţi. Vă recomandăm să evitaţi orice fel de speculaţii.

 

Capricorn

S-ar putean azi să nu staţi prea bine cu simţul practic. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Nu refuzaţi ajutorul celor din jur! Sfaturile unui prieten cu experienţă vă sunt de mare folos pentru a lua o decizie importantă în relaţiile sentimentale.

 

Vărsător

Dimineaţa este posibil să aveţi mici dificultăţi pe plan sentimental, dar le puteţi rezolva cu calm. Cu o vorbă bună, puteţi dezamorsa o discuţie pornită din nimic. Deşi sunteţi nemulţumit de situaţia financiară, vă sfătuim să aveţi răbdare şi să evitaţi speculaţiile.

 

Peşti

Se pare că intuiţia nu prea vă ajută astăzi. Vă sfătuim să tineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Odihniţi-vă mai mult şi căutaţi să vă destindeţi! În cursul serii, s-ar putea să primiţi vizita unor prieteni de familie.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA