Tribuna
PNL
Horoscop 04.08.2020
Horoscop 04.08.2020

Berbec

Vă recomandăm să nu vă faceţi un plan strict pentru azi. Survin numeroase evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbaţi programul.

 

Taur

În prima parte a zilei, nervozitatea vă poate pune în situaţii delicate faţă de prieteni şi de familie. Iniţiativele dvs. nu sunt prea bine primite azi, nu are rost să insistaţi.

 

Gemeni

În cursul dimineţii, s-ar putea ca şeful să vă admonesteze pentru că nu aţi terminat o lucrare la timp. Chiar dacă nu este numai vina dvs., vă sfătuim să vă susţineţi cauza cu cât mai mult calm.

 

Rac

Sunteţi preocupat de afaceri şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Din acelaşi motiv, în partea a doua a zilei refuzaţi să mergeţi într-o vizită la prieteni.

 

Leu

Este posibil să apară probleme pe plan sentimental. Vă semnalăm că neînţelegerile se pot clarifica destul de uşor printr-o discuţie sinceră cu persoana iubită.

 

Fecioară

Sunteţi nervos din cauza unei veşti neplăcute de la persoana iubită. Vă sfătuim să vă stăpâniţi impulsivitatea, pentru că riscaţi să declanşaţi discuţii aprinse cu cei din jur.

 

Balanţă

Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri sau de natură sentimentală. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor cu partenerul de viaţă!

 

Scorpion

Doriţi să plecaţi într-o călătorie de afaceri, dar partenerul de viaţă nu este de acord. S-ar putea ca atmosfera din cămin să se tensioneze.

 

Săgetător

Se pare că aveţi dificultăţi de concentrare, care vă reduc randamentul la locul de muncă. Cu toate acestea, reuşiţi să contribuiţi la dezamorsarea unei situaţii conflictuale dintre colegii de serviciu.

 

Capricorn

Începeţi ziua plin de entuziasm şi vă simţiţi în stare să începeţi un nou proiect. Revine în actualitate o problemă căreia nu i-aţi acordat atenţia cuvenită cu câteva zile în urmă.

 

Vărsător

Nu este momentul să vă asumaţi rolul de mediator într-un conflict. S-ar putea să greşiţi şi chiar să agravaţi neînţelegerile şi tensiunile.

 

Peşti

Astăzi ar fi bine să nu vă asumaţi noi responsabilităţi, pentru că se pare că nu aveţi suficientă energie nici pentru a termina ceea ce aţi început.

Sursa: eastrolog.ro

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia