Tribuna
Horoscop 04.05.2021
Horoscop 04.05.2021

 

Berbec
Compari situaţia ta cu cea a unui prieten şi îţi dai seama că viaţa lui este mult mai bună decât a ta. Te deprimi, ba chiar eviţi contactul cu lumea doar pentru că tu nu eşti fericit aşa cum ţi-ai dori.

Taur
Se anunţ
ă o vizită inedită şi în loc să te bucuri. Te cramponezi de faptul că nu ai avut timp să te pregăteşti şi uite aşa nu reuşeşti să te bucuri de moment. Fii tu însuţi înainte de toate şi sigur vei face o impresie bună celui care vine pe la tine.

Gemeni
Instabilitatea ta emoţional
ă are efecte negative asupra familiei, deci devii un soi de butoi cu pulbere gata să explodeze. Trecerile rapide de la nervi la bucurie îi fac pe cei din jur să creadă că ai ceva probleme pe care le ascunzi.

Rac
Ai senzaţia c
ă o situaţie nu se poate rezolva de la sine, de aceea te stresezi peste măsură şi cauţi ajutor. În realitate, exagerezi cu privire la situaţie pentru că lucrurile merg destul de bine de la sine.

Leu
Ambiguitatea nu îţi place, mai ales în viaţa de cuplu. Ast
ăzi este o zi a lămuririlor în care încerci să pui la punct unele aspecte legate de comportamentul celui iubit. Nu forţa foarte mult lucrurile, dar asigură-te că te faci cât mai bine înţeles.

Fecioară
Nimeni nu te poate proteja de propriile greşeli ast
ăzi, aşa că fii foarte atent când vine vorba despre alegerile pe care le faci. Eşti tentat să alegi lucruri care îţi aduc o fericire temporară, în timp ce adevăratele împliniri le laşi deoparte. Este timpul să faci o mai bună selecţie a priorităţilor pe termen lung.

Balanţă
Eşti înconjurat de cupluri oriunde te duci şi te simţi de-a dreptul vitregit de soart
ă. Le vezi celor din jur dragostea în ochi şi tânjeşti şi tu după o poveste de iubire cu final fericit.

Scorpion
Dificult
ăţile de comunicare din cuplu, te dau complet peste cap pentru că nu ştii ce să mai crezi. Nu înţelegi reacţiile nervoase ale partenerului de viaţă, mai ales atunci când încerci să îi dai un sfat.

Săgetător
Ai uitat complet greşelile f
ăcute de tine la un moment dat şi din acest motiv judeci cu foarte mare uşurinţă o persoană din familie care face gesturi nesăbuite. De aici până la un scandal uriaş mai este un singur pas, deci arată-te ceva mai îngăduitor.

Capricorn
Poziţia social
ă îţi este greu pusă la încercare din acuza unor cuvinte pe care le spui la nervi. Nu mai eşti privit cu admiraţia de altădată şi nici nu pare că ai avea şansa de a remedia greşelile.

Vărsător
Ridici unele probleme la locul de munc
ă pe care nimeni nu le-a observat până acum. Unii în loc să te ia în serios, fac tot felul de glume, însă până la urmă important este că tu ai spus ceea ce observi.

Peşti

Filosofia ta de viaţă suferă numeroase modificări datorită unor prietenii noi pe care le legi. Schimbi viziunea despre lume şi viaţă, ba chiar începi să crezi în a doua şansă şi uite aşa devii ceva mai tolerant cu cei care ţi-au greşit la un moment dat.
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA