FITS 2022
Tribuna
Horoscop 03.12.2021
Horoscop 03.12.2021

 

Berbec

Dacă intenţionaţi să faceţi schimbări în casă, acum este momentul. Vă puteţi baza pe ajutorul rudelor şi al prietenilor. Sfaturile unei femei ar putea declanşa un scandal cu partenerul de viaţă.

 Taur

Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, vă recomandăm să nu vă neglijaţi sănătatea. Găsiţi-vă timp şi pentru odihnă! Reuşiţi să faceţi schimbări în cămin, care vă vor îmbunătăţi mult viaţa sentimentală.

Gemeni

Daca puteţi să plecaţi într-o excursie cu partenerul de viaţă, vă recomandăm să nu ezitaţi. O ieşire în mijlocul naturii vă poate apropia şi mai mult. Nu vă implicaţi în activităţi importante!

Rac

Traversaţi o perioadă favorabilă relaţiilor sentimentale şi iniţiativelor cu privire la cămin. Dimineaţa aflaţi că nu mai trebuie să plecaţi într-o delegaţie. Astfel aveţi mai mult timp pentru problemele casei.

Leu

Începeţi o serie de schimbări în cămin. Vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu terminaţi nici una!

Fecioară

Doriţi foarte mult să faceţi schimbări în casă şi reuşiţi să faceţi rost de banii necesari. Vă recomandăm să mergeţi la cumpăraturi împreună cu partenerul de viaţă. Hotărâţi-vă de acasă ce doriţi să cumpăraţi!

Balanţă

S-ar putea să primiţi un cadou consistent pentru casă. Aveţi o zi foarte aglomerată, dar şi satisfacţia este pe măsură. După-amiază staţi acasă împreună cu câţiva prieteni care v-au dat o mână de ajutor.

 Scorpion

Dimineaţa sunteţi hotărât să terminaţi o serie de modificări începute în casă. Vă ajută cu bani o persoană mai în vârstă din familie, dar va încerca să-şi impună punctul de vedere.

Săgetător

Sunteţi preocupat de probleme legate de cămin. Dimineaţa aveţi ocazia să cumpăraţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţă. Partenerul de viaţă este de acord cu iniţiativele dumneavoastră.

Capricorn

Dimineaţa primiţi o sumă importantă şi reuşiţi să vă puneţi în practică planurile de a face schimbări în casă. Puteţi să începeţi lucrări de reparaţii sau să zugrăviţi.

Vărsător

Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu vă aflaţi într-un moment foarte bun. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante. Ar fi bine să vă găsiţi mai mult timp pentru problemele familiei.

 Peşti

Vă concentraţi asupra familiei şi a căminului. Doriţi să cumpăraţi un obiect de valoare pentru casă. S-ar putea ca o rudă apropiată să vă dea un sfat bun şi să economisiţi bani.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

LINIA VERDE

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat de presa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA