Tribuna
Horoscop 03.04.2024
Horoscop 03.04.2024

 

Berbec

În prima parte a zilei vă simţiţi plin de energie şi vă dedicaţi unor munci fizice susţinute. Vă sfătuim să nu vă supra-apreciaţi capacitatea de efort, altfel riscaţi să aveţi probleme de sănătate. În cursul serii s-ar putea să primiţi musafiri de departe sau dumneavoastră să fiţi invitat la prieteni. Fiţi cumpătat!

 

Taur

Zi bună pentru semnarea actelor oficiale. Astăzi, secretul succesului este iniţiativa. Acţionaţi cu hotărâre! Relaţiile parteneriale sunt favorizate şi puteţi rezolva probleme ale familiei.

 

Gemeni

Parcurgeţi o perioadă favorabilă pe plan sentimental şi social. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt excelente şi puteţi să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus să faceţi împreună. După-amiaza este posibil să survină schimbări în programul dumneavoastră, ca urmare a unei invitaţii pe care o primiţi în ultimul moment de la o rudă îndepărtată.

 

Rac

Perseverenţa vă ajută să rezolvaţi problemele de la locul de muncă. Veţi vedea că a meritat să vă zbateţi: rezultatele vor fi pe măsura efortului depus. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii de serviciu. Cu calm, totul se rezolvă mai uşor.

 

Leu

Vă sfătuim să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi, pentru că riscaţi să nu le faceţi faţă. Nu este momentul să vă ocupaţi de afaceri. S-ar putea să pierdeţi sume importante. Dacă intentionaţi să plecaţi într-o călătorie, verificaţi cu atenţie bagajele şi maşina!

 

Fecioară

Aveţi ocazia să aplicaţi în practică proiecte ambiţioase pe termen lung şi să luaţi decizii importante pentru viitor. În prima parte a zilei renuntaţi la o călătorie în interesul familiei, din motive financiare. După-amiaza sunteţi invitat la o rudă apropiată pentru aniversarea unui eveniment important de familie. Fiţi cumpătat la masă, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea!

 

Balanţă

Zi favorabilă călătoriilor în interes familial. Cu acest prilej, puteţi obţine unor câştiguri financiare neaşteptate. Sunteţi foarte încrezător şi aveţi tendinţa să vă asumaţi riscuri cam mari. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu forţaţi norocul. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă.

 

Scorpion

În prima parte a zilei sunteţi hotărât să vă ocupaţi de anumite probleme familiale pe care le-aţi tot amânat. Sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, dar şi cheltuieli. Cu greu reuşiţi să vă respectaţi programul. Cu răbdare, reuşiţi să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Fiţi atent la acte! Există riscul să le uitaţi undeva sau să le pierdeţi.

 

Săgetător

Sunteţi plin de energie. Este momentul să iniţiaţi o afacere la care vă gândiţi de ceva timp şi care v-ar putea îmbunătăţiţi situaţia materială. După-amiaza, un prieten vă propune o colaborare. Nu luaţi o decizie până când nu vă consultaţi cu partenerul de viaţă!

 

Capricorn

Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, pe plan social şi în domeniul afacerilor. Puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente oficiale. Relaţiile cu anturajul sunt foarte bune. Vă sfătuim să nu vă aşteptaţi la rezultate imediate. Grăbiţi-vă încet!

 

Vărsător

Puneţi suflet în tot ce faceţi şi puteţi realiza tot ce v-aţi propus. Aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate şi să obţineţi câştiguri financiare. În relaţiile cu partenerul de viaţă vă bucuraţi de armonie şi bună înţelegere.

 

Peşti

Zi bună pentru a pune la cale planuri de viitor. Puteţi începe noi activităţi în domeniul social. Situaţia financiară vă mai creează mici probleme, însă vă sfătuim să aveţi răbdare până când vor începe să apară rezultatele muncii depuse în ultima vreme.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA