Tribuna
Horoscop 02.04.2019
Horoscop 02.04.2019

Berbec

Este posibil să aveţi dificultăţi de concentrare. Cu toate acestea, aveţi posibilitatea să contribuiţi la dezamorsarea unei situaţii conflictuale. În familie, fiţi mai diplomat şi ascultaţi şi părerile persoanelor mai în vârstă.

 

Taur

Începeţi ziua plini de energie şi entuziasm şi vă simţiţi în stare să începeţi un nou proiect ambiţios. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu, atât în familie, cât şi la locul de muncă.

 

Gemeni

Nu este momentul să vă sumaţi rolul de mediator într-un conflict. S-ar putea să greşiţi şi riscaţi să amplificaţi starea de tensiune. Acordaţi mai multă atenţie problemelor cu care se confruntă partenerul de viaţă.

 

Rac

Ar fi bine să vă asumaţi noi responsabilităţi în plan profesional. S-ar putea să nu dispuneţi de suficientă energie şi este de preferat să finalizaţi activităţile deja începute.

 

Leu

Este posibil să survină diferite evenimente neprevăzute. Vă recomandăm să nu vă faceţi un plan strict pentru azi. În cursul dimineţii, s-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o scurtă călătorie în interes de serviciu.

 

Fecioară

În prima parte a zilei, starea de nervozitate v-ar putea pune în situaţii delicate faţă de prieteni şi de familie. Se pare că iniţiativele dumneavoastră nu sunt prea bine primite de colegii de muncă sau de partenerii de afaceri.

 

Balanţă

În cursul dimineţii, s-ar putea ca un superior ierarhic să vă admonesteze pentru că nu aţi terminat o lucare la timp. Chiar dacă nu este numai vina dumneavoastră, vă sfătuim să vă susţineţi cauza cu mult calm.

 

Scorpion

Se pare că sunteţi preocupat de rezolvarea unor chestiuni de afaceri şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp partenerului de viaţă şi prietenilor, dacă vă solicită sprijinul.

 

Săgetător

Este posibil să apară probleme în plan sentimental. Vă recomandăm să clarificaţi neînţelegerile printr-o discuţie sinceră cu persoana iubită. Sfaturile unei persoane mai în vârstă vă pot ajuta să rezolvaţi o problemă financiară.

 

Capricorn

S-ar putea să fiţi nervos din cauza unei veşti neplăcute de la persoana iubită. Vă sfătuim să vă stâpâniţi nervozitatea, fiindcă riscaţi să declanşaţi discuţii aprinse cu cei din jur. Păstraţi-vă calmul şi fiţi mai înţelegător!

 

Vărsător

Astăzi, nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri sau de natură sentimentală. Evitaţi activităţile care necesită atenţie şi putere de concentrare. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor cu partenerul de viaţă!

 

Peşti

V-aţi propus să plecaţi într-o călătorie de afaceri, dar partenerul de viaţă are alte planuri în legătură cu dumneavoastră. Vă sfătuim să vă consultaţi cu partenerul de viaţă, pentru a evita tensionarea relaţiei.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia