FITS 2024
Tribuna
Horoscop 02.02.2023
Horoscop 02.02.2023

 

Berbec

Starea de iritare de dimineaţă ar putea să aibă efecte negative asupra relaţiilor cu partenerul de viaţă. Jignirile reciproce pot genera discuţii aprinse. Nu este o zi prielnică întâlnirilor cu prietenii şi nici călătoriilor. Aveţi ocazia să luaţi o decizie care vă poate aduce avantaje materiale consistente. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie.

 

Taur

Dimineaţa s-ar putea să aveţi de făcut mai multe drumuri scurte, în interes personal. Vă sfătuim să apelaţi la ajutorul familiei, pentru că nu vă ajunge timpul.

Daca mergeţi cu maşina, aveţi grijă să nu depăşiţi viteza legală, pentru că riscaţi o amendă!

 

Gemeni

În prima parte a zilei, sunteţi nerăbdător să terminaţi o treabă începută acum câteva zile. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi, pentru că riscaţi să stricaţi ceva, pierzând astfel timp şi bani.

Păstraţi-vă calmul şi nu începeţi discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă! Dacă trebuie să plecaţi într-o călătorie, ar fi mai bine să o amânaţi, pentru că s-ar putea să aveţi probleme.

 

Rac

Problemele numeroase de la serviciu vă extenuează. Deşi aveţi spirit de iniţiativă, astăzi nu prea vă surâde şansa. Vă sfătuim să nu vă asumaţi niciun risc. Aveţi răbdare şi nu forţaţi lucrurile!

 

Leu

Se întrevede o zi foarte agitată. Dimineaţa sunteţi nevoit să îi spuneţi unui prieten care vă vizitează ca nu aveţi timp de el. Vă pregătiţi pentru o călătorie şi vă enervaţi pe măsură ce constataţi câte lucruri vă lipsesc. Nu uitaţi că la nervi se iau cele mai proaste decizii!

 

Fecioară

Aveţi o putere de concentrare deosebită, care vă stimulează în activitatea profesională. La serviciu, reuşiţi să aplanaţi un conflict. Vă recomandăm să ascultaţi părerile tuturor colegilor. După-amiaza primiţi o veste bună de la o rudă din altă localitate.

 

Balanţă

Pe plan profesional, aveţi un succes remarcabil, însă va fi nevoie să rămâneţi la serviciu peste orele de program. Şefii vă apreciază spiritul de iniţiativă, dar nu şi colegii. Vă sfătuim să nu fortaţi pe nimeni să facă ceva ce nu aţi accepta nici dumneavoastră. Acordaţi partenerului de viaţă atenţia cuvenită!

 

Scorpion

Oboseala acumulată vă face să fiţi foarte agitat. Ar trebui să vă odihniţi mai mult. Fiţi foarte prudent, pentru că există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulatie! S-ar putea să izbucnescă o ceartă cu o persoană mai în vârstă din familie.

 

Săgetător

Spiritul de iniţiativă vă îndeamnă să faceţi ceva nou. Dacă nu ştiţi bine ce vreţi să faceţi sau dacă sunteţi nesigur, mai bine renunţaţi! S-ar putea să aveţi probleme minore de sănătate. Vă recomandăm să vă odihniţi mai mult şi să vă relaxaţi.

 

Capricorn

Începeţi ziua foarte agitat, alergând după un împrumut urgent. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul, pentru că sunteţi predispus la accidente cerebrale sau infarct. Aveţi răbdare! După-amiaza, ajutorul va veni de la cineva apropiat. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţia partenerului de viaţă.

 

Vărsător

Din cauza nerăbdării, s-ar putea să nu reuşiţi să faceţi schimbările pe care vi le doriţi pe plan sentimental. Vă petreceti după-amiaza împreună cu prietenii şi vă simţiţi grozav. Vă recomandăm să îi lăsaţi şi pe ceilalţi să vorbească. În caz contrar, riscaţi să ajungeţi la ceartă.

 

Peşti

Este posibil să fiţi irascibil, pentru că nu reuşiţi să vă respectaţi programul. Starea de nervozitate ar putea să vă pună într-o situaţie neplăcută, atât faţă de colegi, cât şi faţă de prieteni. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să vă concentraţi asupra treburilor curente. Evitaţi speculaţiile de orice fel!

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica