Tribuna
De mâine, la Cinema Arta
În vizită la zoo!
Timp de o săptămână, la Sibiu vor fi două grădini zoologice. Una în Pădurea Dumbrava, tot mai interesantă şi mai îngrijită, alta mai aproape de centru, în Piaţa Aurel Vlaicu, pe ecranul Cinematografului Arta. Dacă la prima putem să mergem oricând (şi ar fi foarte bine să o vedem şi să o revedem!), la cea de-a doua, marja de timp e redusă. Şi, dacă ne vom face timp să o vizităm, vom constata nu numai că atmosfera e mai exotică, ci şi că animalele de la Franklin Park Zoo sunt puţin altfel. Puţin de tot: ele pot vorbi precum oamenii.
Aceasta este găselniţa pe care şi-au constituit filmul producătorii americani: nişte animale care rup legământul tăcerii pentru a veni în sprijinul unui om aflat în dificultate... sentimentală.
Într-o poveste care ne duce cu gândul la "Doctor Dolittle" şi la "O noapte la muzeu", facem cunoştinţă cu Griffin Keyes, supraveghetor la o grădină zoologică. Iubita îl părăseşte pentru că are o slujbă prea neînsemnată pentru ambiţiile ei. Îngrijorate de hotărârea ei de a-şi schimba cariera, animalele de la zoo decid să vină în ajutorul celui mai bun îngrijitor al lor. Cum? Învăţându-l cum să procedeze ca să cucerească o parteneră! Adică împărtăşindu-i ceea ce ştiu din experienţa lumii animalelor. Şi, învăţând de la leu, de la girafă, de la elefant, de la maimuţă capucin, de la gorilă, Griffin (Kevin James) va găsi dragostea acolo unde nu privise???, în persoana unei colege frumoase şi înţelegătoare (Rosario Dawson).
Film de familie şi comedie de vacanţă care nu ne va rămâne în memorie mai mult de un sezon, "Omul de la zoo" se poate lăuda cu vocile pe care nume celebre le-au împrumutat animalelor: Nick Nolte (gorile), Silvester Stallone (leul), Cher (leoaica), Judd Apatow (elefantul), Adam Sandler (maimuţa), Jon Favreau şi Faizon Love (doi urşi Grizzly).
Să mergem, deci, la Zoo!comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia