Continental
Tribuna
Medicina naturistă
Cum se poate prepara sucul natural de portocale
C. MIERLUŞCĂ
1169 vizualizari

Într-o băutură pe care scrie: "conţine suc natural de portocale", avem concentrat din pulpă de portocale. Adică, după ce portocalele s-au stors bine de sucul lor natural, pulpa care rămâne se prepară în felul următor: se usucă, se macină, se cerne, se adaugă zahăr, aromă sintetică de portocale, apă; se fierbe; se stabilizează cu conservanţi; se obţine un sirop la care se adaugă apă, zahăr şi alte ingrediente, rezultând sucul "natural" de portocale.
La fel se procedează şi cu supele concentrate, budincile, îngheţata etc.
Prin fierbere, prăjire, uscare, alimentele devin fără viaţă, lipsite de fibre vegetale, un balast pentru tubul nostru digestiv, fiind doar o sursă de calorii. În magazine, găsim toate aceste produse frumos ambalate şi cu termen de garantare foarte mare.



comentarii
1 comentarii

Bun articol!Si adevarat!
tutu
01.09.2011 10:33
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia