Continental
Tribuna
Medicina naturistă
Cum m-am vindecat de boala Lyme
C. MIERLUŞCĂ
1620 vizualizari
Cum m-am vindecat de boala Lyme

S-a constatat de către nemţi că apicultorii nu fac boala Lyme chiar dacă sunt muşcaţi zilnic de căpuşe.
Aşa că am făcut timp de 8 săptămâni câte o şedinţă pe săptămână cu înţepături de albine (câte 5) pentru stimularea imu­nităţii. Aici pot să spun că am fost ajutată de un me­dic cu suflet mare, care mi-a făcut tratament la domiciliu.
Se recomandă multă mişcare în aer liber. Eu am făcut schi aproape săp­tămânal, ce mi-a ajutat foarte mult. Am evitat aglomeraţia şi stresul. Am luat din când în când tinctură de genţiană câte o săptămână. Nu se ia mai mult deoarece conţi­ne ambrozie. Am aflat că ar exista un medicament din Franţa numit Artemi­sinine care se dă şi în cazul malariei. Se bazea­ză pe extras din pelin şi cat's claw (gheara pisicii).
Am urmărit şi trata­mentul: terapia hyperbare care este foarte costisitor şi nu dă rezultatul scontat.
În Germania, în stadiu mai puţin avansat se dă tinctură de varga cioba­nului (Dipsacus fullonum) Kardengewäcse (Wilde Karde).
În Grecia, oamenii, când ies în natură iau bu­suioc care, frecat în pal­me, se aplică pe zonele descoperite. Menţionez că acolo busuiocul creşte spontan.
Personal mi-am făcut un preparat din ulei de măsline, în care am pi­curat ulei esenţial de bu­suioc, cu care mă ung când ies în natură. Căpu­şele nu suportă mirosul de busuioc.
În concluzie, cred că Dum­nezeu a vrut să con­tactez această afecţiune ca să mă documentez şi să îi pot ajuta şi pe alţii care au suferit toată viaţa.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia