Tribuna
PNL
Cu cărţile pe faţă
C. N. PICĂ
1973 vizualizari

Se apropie ziua de 15 septembrie, când, în mod normal, trebuie să înceapă un nou an şcolar. Parcă văd că, repetând tipicul, tot felul de inspectori vor controla starea clădirilor şi vor constata - tot ca de obicei - că nu au autorizaţii, că nu au WC-uri, că nu au apă curentă, că le plouă prin acoperişuri etc. Bineînţeles că de vină sunt... Boc şi cu Udrea! * Dacă aveţi răbdare să-i ascultaţi pe toţi papagalii care apar pe posturile TV, nu se poate să nu băgaţi de seamă un tic verbal care tinde să se generalizeze: când nu mai au ce spune, zic: "şi aşa mai departe" (formulă din poveştile ruseşti: "I tac dali"). * În vremea veche, spartanii nu se sfiau să arunce nou născuţii debili în prăpastie. Fiind un popor de războinici, nu aveau nevoie de schilozi. Noi ne văicărim pentru nişte avortoni, din care oricum nu mai ieşeau oameni normali. "Domnul a dat, Domnul a luat, fie numele Domnului lăudat". * O discuţie între două băbuţe dolofane şi gureşe: "Ce face, tu, bărbatul tău?" "Ziua stă-n pat şi noaptea umblă la frigider". Strict autentic. * Omul nostru din Passau, Georg Barth, ne informează că, în prima jumătate a anului 2010, în abatoarele germane au ajuns 28,5 milioane de porci, cu 3,2% mai mulţi decât anul trecut în aceeaşi perioadă. Criză, criză, dar burta omului trebuie satisfăcută. * Am citit o vorbă de duh a fostului mare matematician Grigore Moisil: "Nu toate meseriile pot fi reduse la numărul de "ore-cur" petrecute la birou, e nevoie şi de "ore-cap". (Apropo la sconcsul care-mi numără înghiţiturile de bere de la pensiunea "Frieda" din "timpul serviciului"). * Strada G-ral Dragalina începe să arate bine, semn că locuitorii din zonă vor avea o toamnă fără glod. (Să nu mai zică domnii de la DPC că-i oropsesc!) * Aţi auzit reclama ce i se face unei ciocolate care ţi se topeşte "în gură, nu-n mână"? Reclame TV făcute de tâmpiţi, pentru... verii lor. * Mă bucur că s-a reparat drumul spre Amnaş, care era o adevărată pedeapsă pentru cei care-l parcurgeau. (Eu ştiu, pentru că l-am bătut 7 kilometri - de sute de ori per pedes). * În sfârşit, un Cetăţean de onoare al Sibiului care-şi merită titlul - artistul plastic Orth Stefan (născut la 3 februarie 1945 în Nagyszekely, absolvent al Institutului "Nicolae Grigorescu", membru al UAP) * Am avut răbdare să mă uit la "Miss Diaspora", cu românce frumoase stabilite peste hotare. Mie mi-a plăcut cea din Canada, dar ştiu prea bine cum se dau premiile la asemenea concursuri. * Ştiţi ce animale vând şi cumpără sibienii? Viţei, purcei, juninci, vaci de lapte, iepuri, căţei, oi, tăurenci, motănei, pisicuţe. * Pârliţii din mass-media românească se ocupă pe-ndelete de toate nimicurile, dar subiectul diplomatului român prins cu mâţa-n sac de ruşi l-au trecut rapid cu vederea, semn că nu-s în stare de ceva serios. E la îndemâna oricărui bou să se lege de privirea lui Băsescu, de înălţimea lui Boc şi de poşetele Elenei Udrea...comentarii
17 comentarii

Se pare ca Dobra nu mai lasa opiniile cititorilor, in asa masura l-or deranja incat a ordonat celor de la IT sa cenzureze tot?
adevarul 100%
25.08.2010 00:42
nu ma lasa sa postez opinie critica, oricum va dati seama ce fel de om e daca e in stare sa califice niste copii nevinovati drept avortoni si sa dea de inteles ca e foarte bine ca au murit.
adevarul 100%
25.08.2010 00:52
Delirum tremens! Stimata redactie,
frieda
25.08.2010 08:29
Dar pe tine cind te vinde tribuna ca Bou Pirlitule tu oare ce scrii.La munca mai departe la Frieda
Tepes
25.08.2010 10:33
Ce legatura au spartanii ? Suntem o natie de razboinici ? Stii ca Einstein a fost autist ? Stii ca si eu m-am nascut prematur, dar, totusi, imi place sa cred ca sunt un om normal ?
Chiar daca acest caz a fost mediatizat excesiv, e adevarat, asta nu trebuie sa ne transforme in animale lobotomizate.
Pana acum nu te-am criticat, dar acum vorbesc la "per tu" in ciuda diferentei de varsta - intentionat, pentru ca nu meriti respect.
Rusine.
ID
25.08.2010 12:33
Sefii redactiei sunt de vina pt ca au dat drumul la un astfel de articol, in care parerea cretinului astuia referitor la niste fiinte omenesti este cea exprimata mai sus. Mai bine s-ar fi gandit dumnealor la propii copii , sa ii multumeasca lui doamne-doamne ca sunt bine si sa il fi cenzurat pe dobitocul asta care avorteaza pareri idioate dintr-un creier aburit de alcool.
Oricum tot articolul este de kkt.
eu
25.08.2010 12:42
Ma Dobra Tepes a jignit Boul ca la comparat cu tine.Tiai
baut mintile Cum te mai tin cei de la Tribuna de mila ma milogule.
tiganu
25.08.2010 13:22
Ba, sasule, daca tu esti idiot si agramat, nu ne jigni inteligenta la toti!
"Tepes" esti tot tu si ai ajuns sa-ti comentezi singur aberatiile!
Esti inconfundabil, indiferent de pseudonimele pe care ti le alegi - la fel de imbecile ca si tine! - datorita agramatismului si a limbajului de satra. Sas = tigan german.
pt. tiganu
25.08.2010 14:04
Domnule Dobra, de data asta cu comentariul despre niste copii nevinovati ai mers prea departe. Daca mama ta era spartana, nu mai erai aici sa scrii tampenii. Te arunca de acum 70-80 de ani in prapastie. CRED CA AU DREPTATE CEI CARE SPUN CA BEI CAM MULT SI CA ALCOOLUL AFECTEAZA CREIERUL. Si sefii tai nu citesc ce prostii scrii?
mihaela
25.08.2010 15:09
Nu am nimic cu alte etnii, dar pur si simplu nu suport imbecilii, mai ales cand sunt impostori prin pseudonim si antiromani, asa ca tine!
pt. tiganu
25.08.2010 16:45
Sa-ti fie rusine pt. ce-ai gandit si ai scris. Iar redactia ziarului ar trebui sa fie data in judecata pt. ca a permis publicarea acestui "articol".
o mama
25.08.2010 18:32
Nerusinatule, abia astept sa te prind beat la Frida ca te-am castrat! Avorton imputit ce esti. Tribuna esti de kkt ca permiti unui infect ca Dobre sa publice asa ceva. Mi-e greata de el si de voi; sunteti cu totii fara suflet. Ce au gresit acei copilasi sa-i numeasca un parvenit aburit de bachus "niste avortoni"...asa sa te ajute Dumnezeu! Fa-ti testamentu imbecilule
Rusine
25.08.2010 20:14
Rog postatorii pe site să nu mai bage pe toţi beţivii
B. Utoru
25.08.2010 20:58
Normal ar fi ca Dobra sa-si ceara scuze cu prima ocazie pentru mizeria din acest articol, sunt convins insa ca n-o va face, alegand in loc de scuze sa se lege din nou de cei catre l-au criticat la articolul de astazi.
Un om de nimic.
adevarul 100%
25.08.2010 22:09
Niciodata nu am comentat un articol de al dvs., dar azi ma vad nevoita sa o fac: sa-ti fie rusine, domnule!, desi "domn" e prea mult spus. Esti (nu sunteti!) UN JEG! Spartanii au fost cel mai crud popor din istorie. Nu cred ca e cazul sa-i dam sau sa-i luam de exemplu. Nu doar in privinta copiilor nou nascuti. In multe alte privinte. Si ce asa mare lucru a ramas omenirii de la ei? Ar trebui sa va cereti scuze.
P.S. Si eu am stat doua saptamani dupa nastere in incubator, iar azi am 33 de ani si sunt cadru didactic. Trebuia sa mor si eu, nu? NESIMTITULE! Faci specia umana de rusine!
sa-ti fie rusine, domule!
25.08.2010 22:59
AVORTON ESTI TU CU MATA!!
Halal jurnalisti!Mai cititi cate o carte!!!!
frica
25.08.2010 23:42
Doamna Udrea este un ministru competent care isi face bine treaba. Merita tot respectul si toata admiratia. Bravo!
David
26.08.2010 23:05
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia