Tribuna
PNL
Cu cărţile pe faţă
C. N. PICĂ
1011 vizualizari

Dacă se legiferează practicarea prostituţiei, am la îndemână "Prostitutions Statur der Stadt Hermannstadt" datând din anul 1890. Nu trebuie decât tradus şi multiplicat! * Un cuvânt pe care-l întâlnesc la tot pasul în presa noastră scrisă este "priorităţi", tot şi toate constituind "priorităţi", dar, de fapt, nu se face mnai nimic * Ţara e-n criză, iar cei care conduc se ceartă pe fleacuri. Le recomand "pilula Ultimate. Erecţii puternice. Efect imediat care ţine 96 ore. Întârzie ejacularea. Recuperare rapidă. 25 lei/buc." Cu fisurile anale am rezolvat-o! * O fi aerul de la Copşa Mică precum cel de la munte, numai că locuitorii oraşului ar prefera să aibă şi unde lucra... * Bine s-au orientat cei care, imediat după 1989, şi-au înfiinţat firme de pompe funebre. Nu-i o meserie frumoasă, dar e bînoasă, mai ales în perioadele de crizî * Un sas, revenit pe meleagurile natale să-şi petreacă o parte din concediu îmi spunea: "Privit din avion, Sibiul e cenuşiu, spre deosebire de alte oraşe, pline cu verdeaţă. Ce se întâmplă?" Ce era să-i spun, că tăiem copacii ca să nu-şi facă ciorile cuiburi? * "În 1908, în Bucureşti, erau 811 avocaţi, în 1916, erau 1.380, iar în prezent (1934) sunt aproape 5.000, în vreme ce la Paris sunt numai 2.070". Astăzi cine stă să-i mai numere, şi Sibiul fiind suprasaturat de avocaţi cu şi, mai ales, fără procese... * Înţeleg că e criză şi nu sunt bani, dar din salariile barosane ale directorilor sau managerilor s-ar putea cumpăra nişte steaguri tricolore pentru faţadele instituţiilor şi societăţilor comerciale: unele n-au deloc, iar celelalte au nişte cârpe decolorate. A dispărut total mândria naţională? * În schimb ne dovedim mari iubitori de animale, câinii fără stăpâni mişunând prin centrul oraşului, nestingheriţi, precum vacile în India * Vasile Moraru ne scrie tocmai din Tecuci: "Am fost în iulie prin Sibiu. Frumos oraş, curat, cu oameni aşezaţi. Ce n-am înţeles: de ce în centrul istoric sunt numai firme în limbi străine: Tatoo, Exchange office, Hot dog, Gelatteria, Grand Piazza, Frieda, Pizzeria, Germania, Capone's Cafe, Reiffeisen Bank, Haller Cafe etc. Parcă n-ai fi în România". Păi, ăsta e şi "şozul": să crezi că eşti în Europa, chiar dacă ai buzunarele sparte şi eşti rupt în coate! Lăsând la o parte gluma, mai sunt şi românii prezenţi: Banca Carpatica, Restaurantul Masa românilor, Sibiul vechi, Împăratul Romanilor, Bufniţa, La Turn... * Meşterii de la DPC ar trebui să se gândească şi la soarta pietonilor: multe trotuare sunt într-o stare deplorabilă. Vine iarna, cu tot alaiul ei de "surprize" şi nu mai suntem toţi tineri să ne dăm pe gheaţă fără riscuri. (Dacă nu sunt pe-o mână cu ortopezii!) * Mă bucur pentru comisarul-şef Ştefan Pop, că a ajuns într-un post important - fiindcă sibienii, în general, nu prea-s agreaţi la Bucureşti, dar să vedem cât va rezista: mai mult decât Viorel Hizo la Rapid? * La magazinul Floaş, zis acum Billa, casieriţele îţi dau bineţe precum în Germania. E un pas mic...comentarii
3 comentarii

patrundere analitica in sine,poetul isi inchipuie ca-i altceva decit observa,sau ca sa fiu mai plastic : ni se prezinta,cu izmenele in mina,intoarse pe dos.
popa prostu
07.10.2009 09:47
mai popa mai, mi-ai luat vorba din gura si alta nu
...
07.10.2009 11:15
Comisarul sef Pop Stefan rezista cat a rezistat Bergodi la Steaua si Bonetti la Dinamo.Sincer imi pare rau ca i-a stricat omului planul de a se pensiona dintr-un loc caldut(Austria)cu salariu mai mult decat decent comparativ cu mizeriile de salarii din Romania Land of Joice.Apropous,socrul domniei sale mai este PD-L-ist ?
Nu stiu de ce am mai intrebat din moment ce peste noapte ginerele a devenit secretar de stat.
dan capitan de plai
07.10.2009 11:29
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia