Continental
Tribuna
Medicina naturistă
Alcoolul izopropilic - factor cancerigen
C. MIERLUŞCĂ
21742 vizualizari

Alcoolul izopropilic împreună cu trematodul Fasciolopsis buskii generează cancerul. Vă facem cunoscute câteva produse care conţin alcool izopropilic, pentru că pe eticheta produselor nu se specifică acest lucru: şamponul, chiar şi în variantele medicinale; apa îmbuteliată din comerţ şi chiar apa distilată sau minerală; alcoolul pentru frecţii; toate produsele pentru bărbierit, inclusiv aftershawe-ul; apa de gură; zahărul alb (folosiţi zahăr brun!); cafeaua decofeinizată; ceaiurile din pliculeţe (folosiţi ceaiul din vrac!); fixativul şi loţiunea de păr; băuturile carbonatate; cosmeticele (parfumuri, rujuri, dermatografe etc.); cerealele prelucrate la rece; sucurile de fructe din comerţ; unele medicamente dacă nu sunt testate cu sincrometrul.
Mai multe informaţii puteţi obţine din cartea "Vindecarea tuturor formelor de cancer", de Hulda Regehr Clark - editura Excalibur.
comentarii
5 comentarii

asta este chiar culmea,cum putem sa ne ferim de aceste produse care sunt folosite in parte de fiecare dintre noi?
Eu cred ca este de datoria dv. sa luati masuri impotriva acestor produse>prin acest articol nu fcaeti altceva decat sa ne intristati foarte mult.Noi consumatorii suntem nepuntinciosi in fata acestor situatii
doinagabriela
31.12.2008 20:24
oare PRESA (media in ansamblu ! )o fi cancerigena? si petru cine, pt cititori sau pt redactori?
sile
03.01.2009 00:39
mai Mierlusca mai! Ai investit in editura Excalibur sau ce? Mamic a ta e Hulda cea? Nu zic ca n-or fi substante cancerigene prin alea care zice ea (dau tu) dar le cam exagerezi! Daca ar fi cum zice, mama, mama! ce de cancerosi ar fi pe toate drumurile! si ce de paranoici care vindeca toate formele de cancer!...
Vincent
03.01.2009 06:05
Ministerul sanatatii trebuie sa ia masuri cu firmele care prelucreaza, sau produc aceste produse daunatoare sanatatii, mai ales cele alimentare.
Din pacate si doctorii opereaza cand nu este cazul, dau tratamente false, toate medicamentele au contra indicatii
si o critica a unui produs aduce reputatia altora, care poate la randul lor se vor dovedi ulterior ca,,,,,,,,,,contin substante cancerigene.
Din pacate economia de piata necontrolata va face inca multe victime.
Va doresc la toti sanatate si 2009 numai cu bucurii.
Petru COMSA
04.01.2009 21:06
Cum putem sa ne ferim de aceste produse? Foarte simplu daca tinem la sanatatea noastra si a celor din jur:
şamponul:inlocuiti-l cu produse naturiste (sint mai greu se gasit si un pic mai scumpe, dar merita efortul); apa
Melina
13.10.2009 22:33
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia