Tribuna
Ai intrat la facultate în Iași? La Lucky Studio te învățăm să faci bani!
Ai intrat la facultate în Iași? La Lucky Studio te învățăm să faci bani!

Probabil că te bucuri mult că faci facultatea în Iași. Ai și de ce: poți să te pregătești pentru o carieră promițătoare, iar orașul e plin de distracții. Totul e să ai și bani pentru ele. Pe partea asta te-am putea ajuta însă noi, echipa Lucky Studio.

 

Suntem cel mai important studio de videochat din Iași și avem deja multe modele studente. Ele învață medicina, geografia sau chimia, iar noi le învățăm să faci bani. De fapt, foarte mulți bani. În felul ăsta, iau ce e mai bun și de la universitate și de la studio.

 

Și tu ai putea să faci la fel. Cu siguranță te gândești la costuri, la cum o să te descurci într-un oraș așa mare. Chiar asta e soluția: vii la noi și îți arătăm cum să câștigi bani din videochat. E un job 100% legal, în care ești respectată și apreciată așa cum meriți.

 

 

 

Îți dăm cazare gratis și comisioane excelente

 

Suntem o echipă exclusiv feminină și multe dintre colegele noastre au fost studente. Deci știm exact cum e să locuiești în cămin. Ca să eviți disconfortul ăsta, îți garantăm cazare gratuită timp de 2 luni la unul dintre apartamentele închiriate de noi.

 

Acolo te bucuri de liniște și de siguranță. Nu e admis niciun bărbat în acel spațiu, deci o să poți învăța relaxată. După cele 2 luni, dacă vrei să locuiești în continuare la noi, poți face asta pentru o chirie mai mică decât prețurile de piață.

 

În felul ăsta, te ajutăm să ai un loc al tău și o sursă de venituri excelentă. Multe modele ca tine reușesc să câștige 2.000 de euro după numai câteva săptămâni în studio. Mai ales că în primele 10 săptămâni îți dăm comisionul excepțional de 70%.

 

Chiar și după această perioadă, Lucky Studio îți garantează trafic constant și comisioane peste cele practicate în piață. În plus, ai șansa să câștigi câte 2.000 euro pentru fiecare colegă studentă pe care ne-o recomanzi ca model.

 

După cum vezi, sunt o mulțime de bani pe care-i poți obține mai ușor decât crezi. În priivința programului, ai o flexibilitate maximă. Poți lucra în ce zi a săptămânii vrei, pe orice tură: în timpul zilei sau al nopții.

 

 

Uită de grijile studenției

 

Multe studente care lucrează deja ca modele la noi câștigă sume mult mai mari decât îți poți imagina. Avem colege care depășesc constant 4.000-5.000 euro lunar. În timpul ăsta, merg și la cursuri, la seminarii sau învață pentru examene.

 

Dacă te gândești la confidențialitate, te asigurăm că Lucky Studio îți respectă din plin secretul jobului. Chiar te încurajăm și noi să-ți protejezi datele personale, așa cum facem și noi. Așadar, te poți baza pe discreția tuturor colegelor din studio.

 

Chiar dacă ești începătoare, te învățăm noi totul de la zero în domeniul ăsta. Știm să ne facem foarte bine treaba și îți explicăm detaliile tehnice calm, cu răbdare, pas cu pas. Revenim de fiecare dată când e nevoie și îți facem toate detaliile cât mai clare cu putință.

 

O să vezi că te adaptezi foarte ușor.  Tot noi te ajutăm cu organizarea timpului, ca să obții cât mai mult din prezența ta online. Cu alte cuvinte, vii în locul potrivit, în care poți să îmbini armonios facultatea cu banii.

 

Apropo de bani, tu decizi mai departe ce faci cu ei. Celelalte studente din studio își cumpără haine de brand, telefoane și laptopuri noi. La fel poți să faci și tu. Pur și simplu uiți de grijile financiare și îți trăiești relaxată viața.

 

Te invităm să cauți pe net “Lucky Studio Iași păreri”, ca să te convingi că toate modelele care au lucrat sau lucrează la noi au opinii pozitive despre noi. După ce te convingi că suntem serioase, hai să ne cunoaștem și să facem planuri împreună!

 

 

Contact Lucky Studio Iași

 

Telefon: 0740.234.235comentarii
1 comentarii

Păcat că un ziar cu istorie, cu tradiție, cu ținută, promovează astfel de job-uri pentru tinerele studente. Incurajați tinerii să învețe, să iși cultive valori morale, să căștige bani în condiții decente, nu să facă din trupul lor marfă de văndut perverșilor. Sunt dezamăgit că găzduiți astfel de promoții.
Sibianul comentator
05.10.2022 15:05
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA