Tribuna
Zic să dăm staţiile de autobuz Ambasadei SUA sau a Japoniei, că poate aşa se iau măsuri
Dumitru CHISELIŢĂ
571 vizualizari
Zic să dăm staţiile de autobuz Ambasadei SUA sau a Japoniei, că poate aşa se iau măsuri

 

Deci, avem un Tursib care a făcut din staţiile acestea noi, adică nour enovate, unc eva mult mai omenesc decât ce aveam înainte. Poţi sta de ploaie, că înainte nu puteai. Poţi să iei bilet de la automat, că înainte ţi-l luai de cine ştie unde şi se făcea vraişte în buzunare până-l foloseai. Ba au pus şi poze, faine chiar, ca să îţi mai clăteşti retina până vine autobuzul.

Ei bine, fiind vorba de Sibiu, care e un etalon al civilizaţiei, manierelor, curtoaziei, corectitudinii şi spiritului civic comunitar, e NORMAL ca tot ceea ce arată bine să fie făcut praf, ca să arate rău.

Fototapeturile sunt mâzgălite cu spray, la fel şi pereţii staţiilor, că de ala le dăm Street Art Festival, ca să vadă cume un graf ca lumea iar ei să-şi exerseze semnăturile analfabete, că cineva i-a amăgit cum că aia ar fi artă. E normal ca să te dai şi ciumeg prin staţie, să arăţi ce karatistu lui peşte eşti, ca să impresionezi pe bunicuţa care aşteaptă 11-le şi pe homelessul ăla rupt de beat care doarme pe bancă. Şi să spargi geamul acela securizat. Poţi afce ce vrei, nimeni nu va striga că e vanmdalims, aşa cum au făcut-o, la modul cel mai pupincuristic, "civilizaţii" aceia care au fost foaret supăraţi că la protestul de pe 21 decembrie, unii au dat cu spray pe masinile Ambasadei Statelor Unite şi Ambasadei Japoniei. Păi, propun ca staţiield e autobut şi cam tot centrul să fie oefrit celor două ambasade. Poate aşa vom avea mai mulţi revoltaţi public şi poate se vor lua şi măsuri. Sau o fi fost vreun irlandez beat şi aici, în staţie la Cireşica, nu?

PS: Aici e şi un giratoriu cu o cameră de supreveghere. Aşa, şi? 


comentarii
2 comentarii

Faceți la țărani stații de autobuz ? Pe bune ?
Sibian
06.01.2022 01:03
Înainte, mersul autobuzelor era afișat chiar în stația cea acoperită, puteai să stai jos - sau oricum sub acoperiș, dacă polua sau ningea - și să-l studiezi cu atenție. Acum, mersul a fost mutat mai departe, iar în locul lui au fost puse reclame. Rușine, primărie ! E drept că șefii nu circulă cu mijloacele de transport.
Comisarul Maigret
06.01.2022 14:25
Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA