Tribuna
Un fel de "să încurajăm transportul verde" făcând haos în trafic
Dumitru CHISELIŢĂ
535 vizualizari
Un fel de

Am repetat-o de enervant de multe ori, NU am scrie de trotinetele astea "verzi" şi "eco" şi mai ales cele mai încurcă-trafic din istoria Sibiului, dacă nu ne-am lovi, zilnic, de ele. Ba am putea avea o pagină dedicată, minimum, numai despre cum sunt ele parcate de-aiurea, despre cum se circulă cu ele de-aiurea în trafic, indiferent dacă vorbin de trotuar sau carosabil şi ne-ar lua cîteva ediţii întregi ca să arătăm cum autorităţilor li se efectuv rupe în 14 de situaţia asta, chiar dacă teoretic şi conform legii, au răspunderi pentru oraşul acesta, că de aia i-a votat lumea (cine i-a votat, în fine).

Precum bănuiţi, nu-s eu ăla, marele conducător auto şi nici nu mă dau în vânt după maşini care merg sau care stau. Dar, totuşi, cînd ceva e complet anapoda, chiar şi în lumea celor cu patru roţi la purtător, nu pot sta de o parte, că, nu-i aşa, doar suntemc etpţeni, ni gospodari din ăia care o dau cu "da ce-i, la miny' acas'?" . Deci,a tunci când văd că o troti e parcală la marele mişto chiar ÎN FAŢA maşinii, e clar că nu mai vorbim de întămplări, ci de simple aroganţe. Nu mai întreb ce părere au cei răspunzători, de la firma care oferă chestiile acestea până la cei care au permis invadarea oraşului cu ele, sub pretexte "verzi" şi "eco"...

Apropo, avemd estule poze din astea. Putem pune chiar şi de o expoziţie de fiţă, în Piaţa Mare. Ei? Că uite, am reuşit să să încurajăm transportul "verde" făcând haos în trafic. Dacă mai era nevoie asta.

 

comentarii
1 comentarii

Domnu' Chiselita, daca era o masina parcata la aceeasi distanta aveam un articol in ziar despre asta?
Gigi
06.01.2022 17:30
Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA