Tribuna
Un ansamblu exclusivist, Apulum Residence vă oferă un stil de viaţă select şi un cadru de lux prin fiecare detaliu
Un ansamblu exclusivist, Apulum Residence vă oferă un stil de viaţă select şi un cadru de lux prin fiecare detaliu
Ştim că locaţia contează, de aceea vă oferim cea mai bună soluţie pentru zona de Vest.

Locuitorii din Apulum Residence, pentru liniştea şi confortul lor găsesc aproape de casă, grădiniţă privată, şcoală elementară, centru de spa & wellness, centru medical, magazine şi multe altele.Transportul public spre oraş este asigurat prin intermediul autobuzelor şi microbuzelor dedicate, care circulă regulat spre staţiile Tursib din centrul oraşului.


Gama de locuinţe din complex este formată din 2 tipuri de apartamente: apartamente 2 camere, apartamente 3 camere. Preţurile în cadrul Cartierului rezidenţial Apulum încep de la 900 de euro/ metru pătrat. Toate imobilele din cadrul Ansamblului rezidenţial Apulum sunt noi, construite cu materiale de cea mai bună calitate.


Pe toată perioada desfăşurării construcţiei ne ţinem la curent clienţii cu ultimele update-uri de pe santier. Avem cea mai bună echipă de specialişti din domeniu şi folosim cele mai bune materiale de construcţii alături de tehnologii de ultimă generaţie. Oferim clienţilor servicii de mentenanţă pentru instalaţiile sanitare şi electrice prin partenerii noştri.

 

Dacă eşti în căutarea unui apartament în care dormitoarele nu sunt de dimensiunile unui birou, dacă nu vrei ca locul de parcare să fie doar o cotă parte, ai ajuns unde trebuie. Un ansamblu exclusivist, Apulum Residence vă oferă un stil de viaţă select şi un cadru de lux prin fiecare detaliu: apartamente cu 2 şi 3 camere decomandate, parcări subterane şi supraterane, parcuri de joacă şi spaţii verzi. Numeroase puncte de interes din apropiere: centru, aeroport, zona industrială vest.

 

Apulum Residence va avea un total de 5 blocuri de tip S+P+3E, cu o arhitectură modernistă şi poziţionat pe una din arterele principale ale oraşului Sibiu, şi anume pe Şoseaua Alba Iulia, dar in acelaşi timp ferit de aglomeraţia bulevardului, complexul nostru doreşte să creeze un nou standard de viaţă în Sibiu. Acesta iese în evidenţă prin spaţiile generoase oferite, spaţii verzi şi alei pietonale, parcuri pentru copii, parcări subterane, oferind familiei tale liniştea şi siguranţa de care au nevoie.


Apartamente cu o compartimentare decomandată, spaţioase, care impresionează încă de la prima vedere, ideale pentru investiţie.

Zona este excelentă, acces facil la toate punctele de interes, ele fiind doar la câteva minute de noua ta locuinţă.

 

Locaţia este cel mai important lucru în alegerea unei noi locuinţe aşa că asigură-te că vei face cea mai bună alegere! Mai multe detalii, găsiţi aici:

https://apulumresidence.ro/

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia