Tribuna
Sevis
Tânăr cu probleme speciale, bătut de doi colegi
Laura BUCIU
1030 vizualizari

De la şcoală, la spital. Asta i s-a întâmplat unui tânăr de 18 ani, beneficiar al Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă de la Turnu Roşu. Băiatul a fost bătut de doi colegi de la centru, în timp ce aşteptau microbuzul şcolar care să îi ducă pe fiecare acasă. Deşi nu a spus nimic de bătaie, tânărul a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, unde a fost operat de medicii de la Clinica de Urologie, din cauza unui traumatism scrotal prin agresiune. Părinţii acestuia cer acum să se ia măsuri şi cei care se fac vinovaţi că nu au avut grijă de aceşti tineri cu probleme speciale să fie traşi la răspundere.

A acuzat dureri de burtă

Directorul Centrului de Educaţie prin Incluziune de la Turnu Roşu, Mihaela Miron, spune că tânărul bătut s-a plâns doar de durere de burtă. „Copilul nu a acuzat dureri, nu a venit să ne spună că cineva l-a lovit. Asistenta socială l-a văzut puţin abătut şi l-a întrebat ce e cu el. A spus că îl doare puţin burta pentru că a mâncat prea mult! S-a urcat în microbuz şi a plecat acasă. Apoi am fost anunţaţi de mamă de ce s-a întâmplat”, a spus Mihaela Miron.
Deşi patru profesori au fost de serviciu luni când a avut loc incidentul, nimeni nu a văzut nimic. Directorul centrului spune că acest incident a avut loc după colţul unei clădiri şi că s-a petrecut loc într-o fracţiune de secundă. „Probabil s-au dus, l-au lovit şi au plecat. Nu s-a observat nimic, nu a ştiut nimeni nimic”, explică Mihaela Miron.

S-a dus acasă plângând

Tatăl băiatului cu probleme speciale spune că fiul lui a venit acasă plângând din cauza durerilor. „A venit acasă şi a spus că l-au bătut doi copii la şcoal[. A venit plângând. Cei de la şcoală ar fi trebuit să aibă mai multă grijă de copiii de acolo. Ar trebui traşi la răspundere profesorii. Dacă venea mort? Cineva trebuie tras la r[spundere. Aşa e normal!”, a spus Marius Stoica, tatăl tânărului bătut.
Mama a sesizat deja Inspectoratul de Poliţie al judeţului Sibiu despre faptul că fiul ei a fost bătut în incinta unităţii de învăţământ. Oamenii legii i-au identificat pe agresori şi se fac cercetări, în prezent, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.comentarii
2 comentarii

Pe timpul lui ceausescu existau scoli de corectie nu scoli tip abator de unde nu sti daca-ti mai vine copilul acasa, ALO AUTORITATILE, sau vreti sa ne facem dreptatea cu securea????
osa
29.10.2014 13:03
Poate doriti sa scrieti si despre bataile din fata liceului Energetic, cati sunt batuti zilnic, cati ajung la spital....
elev energetic
29.10.2014 19:59
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia