Tribuna
Jidvei
Spune „Da” campaniei de donare de sânge
Spune „Da” campaniei de donare de sânge
Rotary Club Sibiu îi invită pe localnici şi nu numai să se alăture eforturilor de asigurare a necesarului de sânge în Sibiu, prin donarea de sânge ca responsabilitate individuală, pe termen lung, ce ne revine fiecăruia dintre noi şi prin conştientizarea şi promovarea beneficiilor pentru organism în urma donării de sânge.

Fără donatori, mulţi bolnavi nu ar avea nicio şansă! Până astăzi, nu s-a descoperit un înlocuitor al sângelui, aşa că donarea este singura soluţie pentru a putea face faţă nevoii de sânge sau componentelor sângelui necesare terapeuticilor transfuzionale.
“Suntem cu toţii asaltaţi de mesaje impresionante despre cazuri disperate de copii sau părinţi în lupta lor pentru viaţă. Iniţiativa noastră de a uni eforturile întregii comunităţi este ambiţioasă, dar credem că fiecare viaţă salvată întregeşte o familie şi fiecare familie întăreşte comunitatea.Comunitatea suntem noi toţi şi împreună salvăm mai multe vieţi”, a spus Mihai Rebrişoreanu, preşedintele „Rotary Club" Sibiu.

Despre Rotary Club Sibiu

Rotary Club Sibiu a fost înfiinţat în anul 1995 şi are în componenţă membri aleşi pe criteriul profesionalismului şi al calităţii vieţii morale. Activităţile clubului sunt strâns legate de viaţa comunităţii, astfel încât în cei 25 ani de activitate a oferit ajutor material pentru copiii aflaţi în orfelinate, a donat aparatură medicală Spitalelor de Pediatrie, Psihiatrie şi Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, a donat calculatoare, piese de mobilier şi materiale sportive unor grădiniţe iar din 2010 acordă anual un Premiu de Excelenţă pentru cel mai valoros elev din Sibiu în domeniul ştiinţelor exacte. Valoarea totală a acestor proiecte depăşeşte trei milioane de euro. (L.S.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia