Tribuna
PNL
Siska va concerta alături de Whitesnake, la București
Siska va concerta alături de Whitesnake, la București

Trupa de hard rock Siska (Italia) va deschide concertul Whitesnake de la Arenele Romane din București, pe 1 iulie, în cadrul turneului mondial ''Flesh & Blood''. 
 

Siska și-a început activitatea în octombrie 2015, bazele formației hard rock cu influențe symphonic metal fiind puse de talentatul chitarist Mattia Sisca, care a activat alături de Blaze Bayley (Iron Maiden - a fost și chitaristul principal pentru turneul său), Jennifer Batten (Michael Jackson), Dennis Stratton (Iron Maiden), Michael Angelo Batio și mulți alții. De asemenea, Sisca a susținut concerte în Europa și America de Sud ca headliner și supporting band cu proiectul progressive metal "Lunar Explosion", unde s-a remarcat prin virtuozitatea şi complexitatea solo-urilor de chitară.

Primul videoclip al trupei, "Sally", a fost filmat în premieră de o trupă de rock în Cimitirul Staglieno din Genova (IT), locația făcând parte din patrimoniul UNESCO.

În septembrie 2016, Siska a avut primul turneu în Brazilia alături de Tim Ripper Owens (Judas Priest, Iced Earth, Malmsteen), susținând show-uri sold-out și câștigând astfel inimile rockerilor brazilieni. În cadrul turneului Siska a urcat pe scenă alături de Europe, Vince Neil (Motley Crue), Megadeth, Skid Row, membrii Guns N' Roses și Kiss, Epica, Firehouse, Richie Kotzen, Kip Winger, Danger Danger, Angra, Firehouse, Steve Morse, Michael Angelo Batio.

În vara anului trecut, Siska a urcat pe scena Metalhead Meeting la Arenele Romane din București, unde a concertat în fața a mii de oameni alături de  Children of Bodom, Sonata Arctica, Epica, Soulfly. În iulie, formația a lansat albumul de debut "Romantic Dark and Violent", de pe care au fost promovate single-urile "Nothing left to say" și "Waiting now".
 
Line-up: Alessandro Bernardi (voce), Mattia Sisca (Chitară solo), Marco Fragalà (Chitară), Bunny Bertetti (Bass), Max Zerbini (Tobe).
 
 
 

Whitesnake, super-proiectul lui David Coverdale nu mai are nevoie de o amplă prezentare. A avut de-a lungul timpului o componență mai puțin stabilă, reunind numeroși instrumentiști de top: Steve Vai, Jon Lord și Ian Paice, ultimii doi din Deep Purple. Lista poate continua cu John Sykes (din Thin Lizzy), Cozy Powell (care a colaborat cu Rainbow si Black Sabbath), Anysley Dunbar (toboșar ce a colaborat cu Frank Zappa, David Bowie).

 

În prezent, tobele Whitesnake sunt ținute de Tommy Aldridge (fost colaborator cu Ozzy, Gary Moore, Thin Lizzy sau Yngwie Malmsteen). Chitariștii trupei sunt Reb Beach și Joel Hoekstra. Reb a lucrat cu Dokken, The Mob sau Alice Cooper, iar Joel cu Trans-Siberian Orchestra. Din formație mai fac parte Michele Luppi la clape și Michael Devin la bass. Grupul este alimentat de forța și energia lui David Coverdale, fiind exploziv și la 67 de ani, după mai mult de 45 de ani de activitate pe scena rock internațională!

 

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia