Tribuna
Seara BZN
Alexandra CHEŞCU
1198 vizualizari

O seară retro au pregătit olandezii de la BZN pentru 2.500 de sibieni. Evenimentul se va desfăşura în această seară şi ieri se mai afla pe piaţă ultima sută de bilete nevân­dute. Acestea au o valoare de 200 lei şi pot fi achiziţionate în ziua concer­­tului doar de la Sala Transilvania.
Cei care se vor afla în această seară la Sala Sporturilor Transil­vania, se vor bucura de „Best of BZN”, cel mai mare concert găzduit la "Transilvania" în ultimii ani. Şi, pe lângă concert, ei vor putea să se bucure de o sesiune de autografe de la artiştii lor favoriţi.
Accesul în Sala Transilvania se va face începând cu ora 19, pe intrarea principală, fiind pregătite trei zone ce vor fi semnalizate pe uşile de la intrare. Astfel, în funcţie de zonele indicate şi pe bilet, spectatorii vor avea locuri în „sectoa­rele A, B, C, D”, „sectoarele E şi F” şi „zona VIP”, cei care nu vor reuşi      să-şi găsească locul putând apela la persoanele aflate acolo tocmai pentru a-i ajuta în acest sens.
Participanţii la eveniment îşi pot lăsa hainele la garderoba amenajată pe holuri, în parcarea Sălii Transilvania fiind disponibile doar 230 de locuri.
Organizatorii mai anunţă că fumătorii vor fi nevoiţi să renunţe la ţigări timp de două ore, cât durează concertul, fumatul fiind interzis în sală şi pe holuri, tot interzisă fiind şi intrarea la eveniment cu PET-uri sau alte recipiente. Acest lucru nu este însă o problemă, pentru că publicul îşi va putea achiziţiona băuturi non-alcoolice de la punctele special amenajate în acest sens.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia