Tribuna
PNL
Săliştea a scăpat de 17, 4 tone de deşeuri
Dragoş BAKO
1181 vizualizari
Săliştea a scăpat de 17, 4 tone de deşeuri

În Mărginimea Sibiului, în Săliste şi satele aparţinătoare, la iniţiativa primarului Horaţiu Răcuciu şi a membrilor Consiliului Local, zilele de 28 şi 29 martie au fost declarate zilele curăţeniei de primăvară. La acţiunea de ecologizare au participat peste 200 de locuitori din Săliste şi satele aparţinătoare, angajaţii celor patru societăţi pe care Consiliul Local le are în subordine, elevi şi cadre didactice. Primăria şi societatea de salubritate Eco Mărginime SA au pus la dispoziţia participanţilor saci menajeri şi mănuşi. S-au efectuat lucrări de igienizare a zonelor riverane ale localităţilor şi între localităţi,  lucrări de curăţare a arboretului crescut pe marginea drumurilor, pe malurile şi în albia Râului Negru şi a pâraielor, acestea realizându-se şi cu sprijinul angajaţilor de la Regia Publică Locală "Valea Frumoasei". În urma acţiunii desfăşurată pe parcursul celor două zile au  fost colectate 17,4 tone de deşeuri care vor fi sortate pentru recuperarea deşeurilor reciclabile, biodegradabile şi a celor valorificabile energetic. Primarul Săliştei se declară mulţumit de mobilizarea locuitorilor din oraş şi din satele aparţinătoare şi promite că astfel de acţiuni vor fi reluate, periodic. "Ţin să le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat şi au răspuns chemării noastre, înţelegând că felul în care arată comunitatea în care trăim, depinde şi de implicarea noastră. Mulţumirile mele se îndreaptă, deopotrivă, către cetăţenii obişnuiţi şi angajaţii societăţilor care s-au implicat în această acţiune", a mai spus Horaţiu Răcuciu, primarul Săliştei.comentarii
8 comentarii

De ce doar inainte de o campanie electorala se fac asemenea lucruri?De ce Primarul Salistei nu isi pune oamenii sa dea amenzi celor care arunca gunoaie in rauri???Am vazut chiar consilieri locali arunncandu-si
gunoaiele in rau, si ulterior(zilele trecute)participand la aceasta campanie!!!Subliniezzzzz DE CE NU SE DAU AMENZI CELOR CARE ARUNCA GUNOIUL IN RAU IN ACESTE LOCALITATI???
Nicolae
31.03.2014 07:23
Domnul Horatiu Racuciu doreste sa-si faca propaganda!!
Eu inca sper ca mai exista oameni care sa si realizeze importanta curatarii si pastrarii acestei zone frumoase a Sibiului nepoluata!!!Din pacate vad aceste lucruri doar inainte de campaniile electorale!!!
Nicolae
31.03.2014 07:29
Domnul Horatiu Racuciu doreste sa-si faca propaganda!!
Eu inca sper ca mai exista oameni care sa si realizeze importanta curatarii si pastrarii acestei zone frumoase a Sibiului nepoluata!!!Din pacate vad aceste lucruri doar inainte de campaniile electorale!!!
Nicolae
31.03.2014 07:29
Totusi east un mare castig ca au adunat 17 t (daca atitea or fi fost) de gunoaie...daca tot ai o parere de ce n-ai scris numele consilierului care a aruncat gunoi in rau...de ce nu te-ai dus la politie sa-l reclaimi?
@ Nicolae
31.03.2014 07:58
Este foarte bine ca se desfasoara altfel de actiuni , in primul rand cei care participa si daca sant cat mai multi din zona o sa ia atitudine vizavi de cei care arunca gunoaie in decursul anului . Dupa parerea mea cu aceasta ocazie ar trebui a se , sesiza si primaria pentru a mari cuantumul amenzilor cat si executarea lor , convingerea mea este ca cei care au aruncat gunoaie in decursul anului nu s-au sinchisit sa participe la aceasta (frumoasa) initiativa .
om al locului si participant la actiune
31.03.2014 08:38
Felicit
Hary
31.03.2014 10:00
Marile centre urbane au totdeauna probleme...ecologice.Salistea avand o mare industrie,ce aduce multe procente la PIB,este normal sa aiba si probleme cu deseurile,ne mai fiind loc de depozitare,aici este loc de fonduri europene,d-lor.Asteptam ca si primarul sa priveasca la consilieri,si sa arunce pe vale tot ce poate,gunoaie zic.Hai ca vin fonduri ce dracu.
corbul
31.03.2014 21:28
Toata lumea se bucura ca s-au curatat 17 t de deseuri, problema e ca in cateva saptamani or sa fie la loc,si pana la urmatoarele alegeri europarlamentare ...
Raurile s-au curatat si inainte de alegerea primarului..
intr-o campanie similara, condusa de acelasi primar,e frumos, dar stai asa si te gandesti 17t de gunoaie s-au strans in 2 ani..oare uni oameni si-au facut treaba???
MAI BINE SA STAM CU TOTI INCA 2 ANI sa aplaudam aceasta initiativa,o sa se repete peste doi ani,cu aceeasi cantitate de gunoi!!!sau poate mai multa!!!
Sesizare catre Primar
01.04.2014 07:08
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia