Tribuna
S-a redeschis "Rotiseria" din Piaţa Mică
N. I. DOBRA
9320 vizualizari
S-a redeschis

Doi tineri întreprinzători curajoşi, Nicolae Coca şi Virgil Neamţu, asociaţi în SC Meridian-Net SRL, au preluat vechea şi cunoscuta rotiserie din Piaţa Mică, au renovat-o, au lărgit-o şi au repus-o în funcţiune. De ce spun "curajoşi", pentru că este o perioadă de recesiune economică, în care cele mai multe societăţi comerciale îşi restrâng activitatea.
"Pe lângă tradiţionalul pui la rotisor, stropit din belşug cu mujdei, am lărgit lista meniu cu specialităţi de vită şi porc, paste, pizza, supe gulaş, creme de legume. Localul este deschis zilnic orele 10-02, iar bucătăria funcţionează între orele 12 şi 24. La solicitare, putem organiza mese festive în limita celor 80 de locuri existente" (Virgil Neamţu).
"Ca să rezistăm concurenţei, vom practica preţuri ceva mai scăzute faţă de ale localurilor din zonă. Avem o gamă largă de băuturi, de la vodca, gin, lichior, whisky, la vinuri de calitate şi bere, inclusiv bere la butoi nefiltrată. Dacă se încălzeşte vremea, vom deschide şi o terasă mai deosebită în faţă. Noi sperăm să recâştigăm clienţii pe care i-a avut rotiseria în urmă cu ani" (Nicolae Coca).

comentarii
7 comentarii

bravo!! succes!!
xena
09.03.2010 09:07
Mult succes gigi si nicu
x
09.03.2010 13:02
la cat mai multe uratanii vandute .
da
09.03.2010 14:16
Bravo!si foarte frumos! ca sa largit spatiul!dar mai frumos si mult mai atragator, ar fi fost pivnita din fata localului!acea crama, in care este un depozit,prin cate am vazut!pacat!ar fi fost mult mai atractiv si mai interesant ptr turisti si vizitatori,sa intre intr o crama cu un aspect medieval!
!!!
09.03.2010 15:49
eu zic ca s a saturat lumea de crame si pivnite! e mai bine asa. bravo baieti
x
09.03.2010 18:14
in momentul acesta sun la rotiserie.e jalnic.o cafea chioara la un pret mare,un pui la rotisor ca o vrabie, uscat ca un carton si gramaj de cca 350gr jumatea la 15 lei?este enorm pretul.pe v aron este 20 lei kg si e bun,zemos si proaspat. Mujdeiul vad ca are patrunjel in el iar eu nu suport patrunjelul.mi-au justificat ca asa il fac ei.plus ca deja e verde. La restul preparatelor preturile sunt gigante. Comparativ cu un meniul zilei la imparatul romanilor unde la 19 lei primesti o ciorba vacuta, muschi porc umplut cu ciuperci si salata varza. Rotiseria nu mai e ce a fost. Din greseala sunt bucatar specialist dar trebuia sa ma fac frezor. In conditiile acestea le dau doar 6 luni de existenta. Nu stiu ce experienta au bucatarii de aici dar dupa puiul servit lasa mult de dorit. Ospataritele le vad cu tzigarea in mana mai des decat stergand pahare iar de 30 min nu mi-au dat nici un fel de lamurire daca imi aduc altul cum trebuie sau mai bine ma car in alta parte. Observ ca nu sunt singurul client nemultumit. Sigur nu o sa mai calc pe la ei atat eu cat si cei 3 vecini de masa
mocanu donald
15.03.2010 13:16
Am fost si eu saptamana trecuta acolo cu nevasta. Regretam si promitem ca nu mai mergem. Bravo celor ce iau si atitudine fata de aia care cred ca clientii sunt doar fraieri
troanca daniel
15.03.2010 14:15
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA